Może kogoś zainteresuje: dziś jako załącznik do "Wyborczej" można kupić (8 PLN) część 1 "Atlasu ptaków" Marcina Karetty. Cz. 2 będzie jutro. Po pobieżnym przejrzeniu rzecz wydaje się dość interesująca.
Może kogoś zainteresuje: dziś jako załącznik do "Wyborczej" można kupić (8 PLN) część 1 "Atlasu ptaków" Marcina Karetty. Cz. 2 będzie jutro. Po pobieżnym przejrzeniu rzecz wydaje się dość interesująca.
Ostatnio edytowane przez kowal73 ; 3.08.10 o 11:54
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
TO NIE MOJE !!!!!!
to markusa![]()
Przecież podpisane - ja je tylko pokazałem w kontekscie tematu na czasie
Na pewno nie jest to montaż. Gośc ma RAWa i RAWa musiał pokazac aby zdjęcie przeszło w Wildwonders
http://www.wild-wonders.com/blog/?p=17
Piotr Grześ piękne kadry,szkoda trochę tego światła,miejscówka widzę starannie przygotowana więc pozostają tylko długie zasiadki przy lepszym świetle![]()
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
Jaki piękny motylek
W końcu trafisz dobre światło, bo tylko tego brakuje. Super zdjęcia![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A to z motylkiem to miodzio
Żona stanęła mi za plecami i patrzy, patrzy, patrzy...
Na koniec pyta - to Twoje? gdzie byłeś na te ptaszki i kiedy ?
Ubawu miałem tyle, że mi się piwo wylało![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Piotrze ! Coraz lepiej
Cierpliwośc jest cnotą i tylko to przyniesie efekty. Wierzę że jeszcze w tym roku i ze będzie super !!
Eeee, Piotrze, luksio. Tylko nie wpędzaj się za bardzo w tę czystokadrową fotografię. Atlasy się przydają ale środowiskowe ujęcia też są fajne.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"