z wczorajszego rekonesansu Biedrusko
z wczorajszego rekonesansu Biedrusko
bardzo fajne zdjęcia
Udane ujęcia : )
Jedynka najbardziej przypadła mi do gustu z powodu interesującego światła, ale reszta również MZ bdb : )
Pozdrawiam![]()
dzięki za dobre słowo - złośliwce wychodziły pod światło i niewiele mogłem zrobić, fotki traktować należy dokumentalnie ale i tak wielką frajdę wczorajszy wypad mi sprawił . Teraz muszę tam wrócić z namiotem i siatką licząc na lud szczęścia, że znowu się pojawią i nadzieje, że myśliwi zanim strzelą to się upewnią czy na pewno mierzą do dzika a nie do fotoamatora![]()
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
No jak sie przebierzesz za dzika to ciezko bedzie robic zdjecia... :P
Ale z takich fot, tez bylbym zadowolony, nawet jesli tylko dokumentalnie to i tak jako pamiatka z wypadu
Pozdrowka
Ciekawe strzaly... i udane lowy.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Witaj Piotrze!Dzięcioł super.............ale te kolory............zaszalałeśDorzucę swoje.
Ostatnio edytowane przez voovoo2 ; 1.07.10 o 21:11
To ja załącze kilka zdjęć, z wczorajszej mojej wizyty nad jeziorem Roś.
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Jedynka z calej serii z nad jeziora Ros najbardziej mi podchodzi.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziś wróciłem z Podlasia. Przyrodniczym celem wyjazdu były Dzierzby, które obserwowałem w tamtych okolicach w zeszłym roku i liczyłem na to, że i w tym również je spotkam. Nie wiedziałem za bardzo jak się zabrać za ten gatunek, ale po telefonie do MOOSE'a już wszystko było jasne. Po ok. godzinie obserwacji zabrałem się za zdjęcia. Udało mi się uwiecznić tylko samiczkę i maluchy, natomiast Pan Dzierzba nie chciał współpracować. Ogólnie jak na pierwszy raz jestem zadowolony. Pierwsze zdjęcie uważam za najbardziej udane. Na drugim ptak nie jest może najlepiej pokazany, ale to zdjęcie w moim odczuciu ma coś w sobie. Fotek młodzików nie prezentują, gdyż są to bardziej dokumentacyjne ujęcia.