cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ten tez okazaly osobnik wijacy sie miedzy kamieniami...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zaskrońce fajne, ale to żmija robi na mnie wrażenie. Kilka lat temu spotkałem na mazurach w okolicach Szczytna jeden okaz prawie całkowicie czarny.
pozdrawiam
BP
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Ja ze żmijami miałem do czynienia 2 x w życiu. Pierwszy raz w Rzepedzi w Bieszczadach. To było jakieś 50 lat temuZanosiłem ojcu śniadanie na budowę, i mimo zakazu poszliśmy z bratem w krótkich porteckach. Jak na górze zacząłem drapać nogę, to ojciec popatrzył i ściągną pasa. Myślałem że dostanę w doope, ale on przewiązał mi nogę i przez wojskową radiostację ściągnęli helikopter z Sanoka (wtedy, a tym bardziej tam, nie było telefonów. Wtedy było ze mną źle.
Drugi raz, jakieś półtora roku temu (opisywałem to na forum) robiłem zdjęcie robala, i jak się nachyliłem to mnie dziabnęła w rękę. Sigma 150 trzasnęła o glebę i AF zdechł.
Tym razem poza spuchniętą dłonią praktycznie nic mi nie było
A żeby nie było OT...zdjęcie polityczne - lądowanie - "na ścieżce, na kursie"
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Bodzip droge hamowania mial dluga czy krotka?![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Mówisz o obiektywie ? - szczęście że była osłona. Na obiektywie do dziś znaku nie ma, naprawili na gwarancji i jest super
JESSSSSSSSSSSSTTTTTTTTT.
Panowie wkoncu sie na powaznie zaczelo.
W jednym miejscu pare ladnych tysiecy ptaszkow
Od kaczek, po gesi, przez labedzie, czaple i zurawie, a skonczywszy na potrzosach, czajkach, bielikach, myszakach
Jest mega mega wysyp.
Przeloty i niebo, az czarne
Zal, ze woda mega wysoka i praktycznie ciezko o dobre foty i czasu brak bo lada chwila mi sie cora rodzi
pozdro
EDIT:
Takie tam z dzisiaj
Bielik na patrolu:
p.s. W jedym miejscu widzialem wszystkie gat. "polskich" labedzi![]()
Ostatnio edytowane przez nyny ; 20.03.11 o 00:05
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów