Jeszcze jedno zdjęcie z piątku:
Lisek z tej samej sesji
Jeszcze jedno zdjęcie z piątku:
Lisek z tej samej sesji
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Piękności ci on jestI "strzał" przedni.
Pozdrawiam.
Dzięki. Liski na razie się mnie nie boją, pewnie do momentu aż mnie zobaczą. Podchodzą na wyciągniecie ręki, nawet już nie reagują na gwizdanie i inne dźwięki którymi wymuszam, żeby spojrzały się w obiektyw.
Okazało się, że jest ich jeszcze więcej - dzisiaj przyszło 7 maluchów.
Dzisiaj w drodze powrotnej zachciało mi się odwiedzić rzekę Noteć - często tam zajeżdżam, niby twarda ubita droga, a tu dzisiaj zonkPrawdopodobnie robota bobrów, ziemia się zapadła, po wyciągnięciu auta, nadkole samo się zdemontowało
zderzak wyhaczył, nie wiem co jeszcze - jutro za dnia trzeba obejrzeć.
cześć,
Liski w zabawie - super!!!
Współczuje z powodu auta, może zmienić rejestracje? - na dziś mówi, że jak PeCH, to PeCH...
pozdr,
przypomniałeś mi pewnego inspektora, jak robiliśmy inwestycje w Stargardzie Szczecińskim, i przyjeżdżali pracownicy na budowę, to zawsze przygadywał; ooo pechy przyjechały
![]()
liski są piękne.
a samochodu szkoda, to duży pech
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Sorki za śmiecenie w wątku, ale może ktoś z Was będzie wiedział więc pytam z ciekawości. Co to za stworzenie od dwóch dni o tej porze może wydawać dość głośne i w sumie nieprzyjemne dźwięki. Dość regularny pisk, trwający około sekundy w interwale co kilka sekund. Słyszę to za oknem od strony krzaków/nieużytków.
Seria z liskami kapitalna,brawo...