dłuższy czas cię nie było, ale warto było czekać. ten drugi puszczyk podoba mi się bardziej
dłuższy czas cię nie było, ale warto było czekać. ten drugi puszczyk podoba mi się bardziej
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Puszczyk fajnie zapozował, super foty![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Świetne te foty "sowowe"
Gratuluję i pozdrawiam.
Pięknie, pięknie. Zazdroszczę.. Może jak ktoś jest przy forsie to by mnie adoptował. Nie jestem wymagający - OMD +xx-300![]()
Zacznę stodoły zwiedzać, fajny taki puszczyk, żmija także super!
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Oś jak żywyNapisz coś o fotce, gdzie? kiedy? cokolwiek.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Kampinoski Park Narodowy(podobnie jak poprzednia żmija). Bardzo często wolny czas spędzam tam rowerowo. Niby w Kampinosie łatwo o łosia, jednak ja widziałem pierwszy raz. Dobrze, że zawsze mam z sobą aparat. Podszedłem bardzo blisko. Widać zwierz przyzwyczajony do ludzi, bo nie zwracał na mnie uwagi. Traf chciał, że tego dnia kilometr dalej spotkałem jeszcze jednego(chyba rocznego młodziaka) i tamten już nie bł taki miły. Szedł na mnie idziwnie kładł po sobie uszy więc uznałem, że czas spadać.