E-3, ED 70-300 f/4-5,6, Zuiko Digital 14-54 mm f/2.8-3.5 ,Zuiko Digital ED 50 f/2.0 Macro,Raynox DCR-250
http://www.robertrybczynski.com
Świetne kadry rybarobert.
Żmijka świetna.
Pozdrawiam.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
E-3, ED 70-300 f/4-5,6, Zuiko Digital 14-54 mm f/2.8-3.5 ,Zuiko Digital ED 50 f/2.0 Macro,Raynox DCR-250
http://www.robertrybczynski.com
żabki też są ładne![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Na świąteczny wyjazd do rodziny nie moglem zapomnieć o aparacie. W sobotę postanowiłem objechać wszystkie znane mi miejsca w okolicach Biebrzy i Narwi. Miałem dużo czasu i mijając jedną z wielu starych, opuszczonych stodół postanowiłem zobaczyć, co się dzieje w środku. Po wejściu okazało się, że jest dość jasno i ktoś tu mieszka, patrząc po licznych odchodach na belkach. Po kilku sekundach okazało się, kto jest mieszkańcem starej stodoły. Na najwyższej belce siedział ospały Puszczyk. Szybko pobiegłem po aparat i rozpocząłem sesję. Ptak pozwolił na ok. 40 ujęć po czym odleciał przez szczelinę między deskami. Wczoraj rano odwiedziłem starą stodołę raz jeszcze. Po przybyciu na miejsce okazało się, że Puszczyk siedzi na zewnątrz stodoły. Światło było cudne, ale on zajął miejsce od strony bardziej zacienionej. Wczoraj pozwolił tylko na kilka ujęć, za to miałem możliwość jego obserwacji w pełnej krasie w locie. Ptak niesamowity, a ja w maju odwiedzę go jeszcze kilkukrotnie. Poniżej dwa kadry. Pierwszy wewnątrz stodoły. Zdjęcie ciasno skadrowane, ale przy ogniskowej 400mm inaczej się nie dało.
Pozdrawiam
Eeeech - piękna ptaszyna i kadry cudne. Zazdroszczę i mocno gratuluję![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zmija miodzio, ale wole ja na focie niz w realu![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|