Strona 339 z 372 PierwszyPierwszy ... 239289329337338339340341349 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3.381 do 3.390 z 3717

Wątek: Foto łowy

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar moose
    Mieszka w
    Biebrza
    Siła reputacji
    53
    Moja galeria

Odp: Foto łowy

Super!!!
    Faktycznie, przy takim gatunku można przy okazji przejrzeć mnóstwo sprzętu foto. Nieledwie jak na targach
    "Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
    Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"

| OlyJedi Awatar lucas_g
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    155
    Moja galeria

Sufka nadal obecna i ma się dobrze. Trzy kadry z dziś:

| OlyJedi Awatar abir
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    343
    Moja galeria

znów super. oczy tej sowy są hipnotyzujące.
    widzę że było zimno. Masz większe doświadczenie i interesuje mnie twoje przygotowanie odzieżowe (jeśli mogę tak się wyrazić) na mroźne zasiadki. pytam bo nie wykluczone że tej zimy wyskoczę gdzieś w plener (myślę o czatowni), a będzie to moje pierwsze zimowe polowanie fotograficzne
    Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują

Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Przepiękne
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar witia
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

Piękne kadry i praszyna piękna.
    Trójeczka - znakomita.
    Gratuluję i pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar lucas_g
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    155
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez abir Zobacz posta
    Masz większe doświadczenie i interesuje mnie twoje przygotowanie odzieżowe (jeśli mogę tak się wyrazić) na mroźne zasiadki.
    Rzeczywiście, kilkugodzinna zasiadka w czatowni wymaga odpowiedniego przygotowania. Inaczej nie ma radochy z fotek. Ja po przyjściu do czatowni zdejmuję buty i wchodzę w śpiwór. Na stopy zakładam krótkie skarpety, dalej długie skarpety wełniane i na to skarpety polarowe. Do skarpetek polarowych wkładam po jednym ogrzewaczu katalitycznym. Na nogach mam spodnie narciarskie zawsze, a dodatkowo jakieś cienki kalesony lub ocieplacze od spodni wojskowych lub dresy bawełniane, ale to wszystko w zależności od temperatury. Dalej zakładam dwa polary i kurtkę puchową. Na głowę czapka wełniana z podszewką polarową (rewelka) i kaptur. Pod szyją zawiązuję szalik, żeby górą nie uciekało ciepło. Dodam tylko, że nie mam jakiś wypasionych ciuchów za kilka tysi, bo to co mam sprawdza się wystarczająco. Najbardziej trzeba pilnować stóp, bo marzną najszybciej i nie wierz w to, że jak kupisz jakieś mega buty za 500zł w górę, to spokojnie wysiedzisz. Buty są dobre, jak chodzisz. Do zasiadek lepszy jest śpiwór, nawet najtańszy.

Jakby co, to pisz na priv.

| OlyJedi Awatar piasbog
    Mieszka w
    Łomża
    Siła reputacji
    190
    Moja galeria

Przyłączam się do gratulacji. Jedynka tym razem mi się najbardziej podoba, ach te oczy. Pozdrawiam
    XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400

| OlyJedi Awatar abir
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    343
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez lucas_g Zobacz posta
    Rzeczywiście, kilkugodzinna zasiadka w czatowni wymaga odpowiedniego przygotowania. Inaczej nie ma radochy z fotek. Ja po przyjściu do czatowni zdejmuję buty i wchodzę w śpiwór. Na stopy zakładam krótkie skarpety, dalej długie skarpety wełniane i na to skarpety polarowe. Do skarpetek polarowych wkładam po jednym ogrzewaczu katalitycznym. Na nogach mam spodnie narciarskie zawsze, a dodatkowo jakieś cienki kalesony lub ocieplacze od spodni wojskowych lub dresy bawełniane, ale to wszystko w zależności od temperatury. Dalej zakładam dwa polary i kurtkę puchową. Na głowę czapka wełniana z podszewką polarową (rewelka) i kaptur. Pod szyją zawiązuję szalik, żeby górą nie uciekało ciepło. Dodam tylko, że nie mam jakiś wypasionych ciuchów za kilka tysi, bo to co mam sprawdza się wystarczająco. Najbardziej trzeba pilnować stóp, bo marzną najszybciej i nie wierz w to, że jak kupisz jakieś mega buty za 500zł w górę, to spokojnie wysiedzisz. Buty są dobre, jak chodzisz. Do zasiadek lepszy jest śpiwór, nawet najtańszy.

Jakby co, to pisz na priv.
    dzieki lucas za rzeczowe rady - teraz wiem jakie mam braki i na co muszę zwrócić uwagę w przygotwaniach
    Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują

Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

@lucas: ladna zimowa sceneria

@abir: ja podobnie jak @lucas_g, termoaktywka, na to spodnie nieprzemakalne, i na to budeswery zielone. Na gore rowniez termoaktywka, bluza lekka, bluza grubsza polar, i na to puchowa kurtka w kolorach brazowych. Dodatkowo skarpety trekingowe dwie pary, jedna na druga. Na gore rowniez czapka i czasami jak pizdzi mocno to kominiarka, rekawice tez z miejscem na wkladki. I jak zimniej to wlaze rowniez do spiwora, i jeszcze wrzucam ogrzewacze pod nogi. W zeszlym roku kupilem buty zimowe do -50 i w sumie juz spiwora tak mocno nie uzywalem jak zawsze, bo dawaly swietnie rade.
    I bardzo wazne wbrew pozorom to dobrze nakremowac twarz i rece jakims kremem ochronnym.

pozdro
    Ostatnio edytowane przez nyny ; 28.11.13 o 13:56
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów