Nie widzę dokładnie - czyżby Olkowy polarek też miał ??
Musimy z Krakmanem coś zadziałać![]()
Nie widzę dokładnie - czyżby Olkowy polarek też miał ??
Musimy z Krakmanem coś zadziałać![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Yacjako żywo!!!!!!!!!!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Widzisz jacek, zawsze ktoś patrzy, albo podpatrzy, albo cię znajdzie. Nie ukryjesz się![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Kiedy Yac w zeszły piątek zadzwonił poinformował mnie że wyjeżdża z Wrocka, parę razy obiecywałem mu, że pojedziemy do Rogalina. Wschód według prognoz nie atrakcyjny, więc podjęliśmy decyzje że jedzie na popołudniowe pstryki. Myślałem, że ok 17 prochu nie wymyślimy, pogoda nie rozpieszczała jednak wieczorem przetarło się i pierwszy raz w życiu odwiedziłem Rogalin po południu. Dzięki Yac
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Ładne widoki Paweł, ja wczoraj z Wrocławia wracałem, chciałem zahaczyć o dolinę Baryczy - Milicz, ale jakoś mnie deszcz zniechęcił - fotografowaliście kiedyś tamte tereny ?
PZdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Nie nie nie Kowal to dzięki Twojej decyzji porzucenia pracy tego dnia zmieniłem kierunek jazdy z wielką przyjemnością i ja jestem winien podziękowania za oprowadzenie po terenie oraz sprawne wyprowadzenie mnie przez Poznań na drogę do Gdańska.
Dzięki za spotkanie i mam nadzieję że klopsiki cielęce nie odbiły się czkawką(tyż coś wrzucem)
Jacek