Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Kilka razy próbowałem ją upolować, ale niestety nie udało się jej zwabić na czystą pozycję.
Życzę udanych kolejnych fotołowów.
Widzę, że wyjście w teren zaowocowało, kilka ciekawych gatunków się trafiło. Bardzo ładne pliszki i trznadel.
Nie mogę się doczekać na kolejne kadry.
Pozdrawiam
Hej Piasbog,
Jesne, ze to bobers. Stałem dłuzszą chwilę obserwując bataliony (w Ujsciu Warty). Było cicho i spokojnie.
W pewnym momencie odwróciłem się i widzę boberka, który uciął sobie drzemkę na łące.
Podszedłem nieco bliżej, ocknął się i niespiesznie oddalił w stronę wody. Później widziałem go jeszcze kilka razy.
Widać tamtejszy rezydent,
Pozdrawiam.
Cześć
Dzisiaj coś mnie tchnęło żeby posiedzieć dłużej, kiedy już pakowałem aparat, tradycyjnie przed samym wyjściem zawsze spoglądam czy coś się nie dzieje przed okienkami - i niespodzianka, jest jenot, nie wiem skąd i jak się pojawił, kilka chwil przedtem godzinami wpatrywałem się w "pustą" gęstwinę traw i krzaków, dlatego pierwsze wrażenie było takie, jakbym zobaczył duchaWydaje mi się, że to wyrośnięty osobnik którego w zeszłym roku sfotografowałem jako szczeniaka.
Słońce miało się już ku zachodowi, widać to na fotkach.
Pzdr
Jenot
Ostatnio edytowane przez kasprzyk ; 5.05.13 o 22:44
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jenot świetny, piękne zdjęcie!
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Lubię tu zaglądać. Kasprzyk ,jak daleko byłeś od piecuszka i jakie iso ?- nie mogę go odczytać
Jacek