piękne ujęcia, wieeelkie gratulacje![]()
piękne ujęcia, wieeelkie gratulacje![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Świetne zdjęcia myszaka, co do czatowni, to może alarm założyć![]()
@piasbog myszaki oczywiście świetne, a w czatowni zostaw kartkę "ja tu robię zdjęcia a nie kłusuję" to może na drugi raz nie spalą![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Ptaszor fajny, jeno badyl do wymiany
Pilnuj teraz miejscowki, zeby znowu wandale nie rozwalili
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Fajne
Zmień tylko badyl - grubszy będzie lepiej wyglądał. Zobacz czy gdzieś nie zmieniali koło Ciebie ogrodzenia pastwisk. U mnie to kopalnia piknych słupków często dębowych, mających nawet ponad 20 lat.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Jesteście jednomyślni, badyl do wymiany (a miałem tylko poprzycinać witki). Wandale oprócz tego, że zniszczyli moją czatownie, ścieli również drzewo z amboną myśliwską - teraz jest nówka. Nie myślcie jednak, że to ma jakiś związek z ochroną przyrody. Wnioski są proste - czatownie należy budować w remizach polnych, najlepiej łąkach, tam nikt się nie włóczy a jeśli chodzi o drapole to nawet chętniej przez nie odwiedzane od obrzeży lasów.
Dzięki za pozytywny odbiór fotek.
pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Dla takich fotek to nawet więcej niż parę godzin warto posiedzieć.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Faktycznie, ścięta gałąź do zmiany, myszak bardzo ładny.
Ja także poprawiałem swoją budę, nie oparła się traktorowi, ale udało się przywrócić jako taki stan.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Za nyny i moose - patyk za ładny, najlepiej złamać żeby naturalniej wyglądało.
A zdjęcia przepiękne - gratuluję![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||