kowal73, ostatnia seria świetna, szczególnie dwa środkowe kadry b. dobre.
kowal73, ostatnia seria świetna, szczególnie dwa środkowe kadry b. dobre.
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
nyny> na Twoim miejscu poszperałbym za padlinką. 9 bielików nie siedzi w jednym miejscu dla przyjemności. Wczoraj kruki i bielik doprowadziły mnie do pięknego kozła z trzema parostkami.
kowal - z...biste kadry z Rogalina![]()
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Ciezko bedzie namierzyc padlinke, nie dosc ze mnostwo bagien, to stawy, rzeka, hektary lasu i lak. Malo tego jestem pewien ze nie za padlinka sobie wtedy podazaly, bo widze z okna gdzie zeruja. Z okolicznych stawow hodowlanych pospuszczli wode i rybek jest mnostwo i sobie rzez urzadzaja
Zobaczymy co weekend przyniesie![]()
pozdro
Ostatnio edytowane przez nyny ; 12.10.10 o 17:35
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
nyny > trzaskaj budę na bieliki koło stawu!!! Normalnie masz skarb pod nosem.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
no a jak już zbudujesz to zaprosić się dam![]()
Na razie próbuję, jak dopracuję programy do filmów to kiedyś pokażę coś konkretnego. Dzisiaj po prostu sklejone migawki tak jak były nagrane. Jakość marna bo skompresowałem maksymalnie, w rzeczywistości jest OK .
Ale wielkie stado! W życiu takiej ilości przechadzającej się po łąkach nie widziałem.
To tylko część chmary, dzień wcześniej było ich 2 razy więcej, to obrzeże Puszczy Lubuskiej, tu takie widoki są normalne.