myzsa, bardzo fajne żurawie. naprawdę. A obserwowanie jest o wiele ciekawsze niż zdjęcia. Zawsze. Nie rozprasza człowieka żaden gadżet, pozostaje tylko czysta, niczym nie skrępowana kontemplacja.
myzsa, bardzo fajne żurawie. naprawdę. A obserwowanie jest o wiele ciekawsze niż zdjęcia. Zawsze. Nie rozprasza człowieka żaden gadżet, pozostaje tylko czysta, niczym nie skrępowana kontemplacja.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Świetne foty
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Myzsa świetne strzały jest się czym chwalić, brawo.
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Piękne żurawie, zazdroszczę spotkania. Mam nadzieję, że w moim rejonie też się w końcu pokażą.
---------- Post dodany o 19:03 ---------- Poprzedni post był o 18:58 ----------
Bardzo ładne krwawodzioby.
Tego gatunku jeszcze na żywo nie miałem przyjemności obserwować, piękne zdjęcie. Pozdrawiam
Gratuluję autorom pięknych zdjęć potrzosa, krwawodziobów i żurawi.
pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Ostatnio pracowałem nad pliszką. Udaje mi się podejść do ptaszków na coraz mniejszą odległość z tego ostatnio cieszę się najbardziej.
1.
2.
3.
Przy okazji trafił się pierwszy bocian.
4.
5.
No i w końcu z kris70 wybudowaliśmy czatownie nad tzw. Jeziorem Goczałkowickim.
Bocian klasa - szczególnie w locie (nigdy nie mogę trafić - za słaby refleks)
Jak to dobrze zobaczyć, że aparaty o których tu na forum większość tylko gada, potrafią robić fajne zdjęcia![]()
Podobnie jak leszekkl uważam, że bocian najlepszy z całej wrzutki. Pliszka również ładna, szczególnie ze zdjęcia nr 3.