Piękne te wasze ptasiory, a szczególnie Rudzik Lucasa.
Piękne te wasze ptasiory, a szczególnie Rudzik Lucasa.
kowal, te z drugiej fot to krwawodzioby. charakterystycznie kwilą przy lądowaniu w tym okresie i trzymają chwilę rozłożone skrzydła w górze.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Dzięki moose, im dłużej je analizowałem to dziób mniej krwawy się wydawał. Czy Bataliony mają czerwone nóżki?
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
U krwawodziobów po głosie nawet można wywnioskować gdzie i kiedy mniej więcej wylądują. W ogóle nasłuch w budzie bardzo się przydaje![]()
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Jest patent na siewkowce by przed obiektywem paradowały, np wysypana konopia indyjska?
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
konopie......niezła myślz ziołem na ptaki....hihihihihihihi
---------- Post dodany o 17:53 ---------- Poprzedni post był o 17:51 ----------
a tak poważnie - żwirek, wkopane niewidocznie płytkie pudło i białe robaki ew. tzw. dendrobeny. Lub zamiast żwirku luźne błotko
W skrętach![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R