Śliczne koziołki - dwa ?
Śliczne koziołki - dwa ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ladne koziolki, niedaleko moich stron![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Gratulacje koziolkow
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Mnie też koziołki się podobają![]()
Właśnie wczoraj zniknęło siedlisko dziwoni, która od dwóch lat gniazdowała w tym miejscu, a miała być ustrzelona w fotołowach, ciekawe czy się jeszcze pokaże?
Spaliło się kilka hektarów dzikiego terenu. Leśniczy powiedział, że spaliły się młode zające, bardzo liczne gniazda krzyżówki z jajkami. Przy okazji poszły z dymem karmniki dla bażantów. A wszystko dzięki wypalaniu trawy w okolicy.
przeczytalem Twoja wiadomosc chwile temu , ale musialem wyjsc i wejsc ponownie a w miedzyczasie ochlonac , bo tak na szybko to byly by same niecenzuralne slowa pod adresem !#%@!#^! ktorzy wypalaja trawy albo pala "liscie" na dzialkach w miescie
zal zwierzatek ... dobra koncze bo diabli mnie biora jak o tym mysle ... brak slow poprostu
my w Poznaniu mamy szachty , dawne kopalnie gliny , przepiekne tereny , gdzie mozna naprawde odpoczac , pospacerowac , zobaczyc wiele ciekawych gatunkow zwierzat , tutaj poznawalem do czego sluzy AF-C , pierwszy raz zobaczylem zaskronca , kruka , czaple , dzieciola i wiele innych, ktorych nazw nie znam , ale sa osobniki , ktore niedziele spedzaja chyba tylko w centrach handlowych (widac nie potrafia docenic takich pieknych miejsc jak szachty) ale potrafia jechac tam samochodem zeby zrzucic swoje smieci (glownie jakies czesci samochodowe , opony , rozbite telewizory i normalne smieci w workach), zyczylbym takiemu osobnikowi zeby mu ktos szambiarke na chate wylal ... moze cos by do nich dotarlo ...
debile
Faktycznie Marcin ,tragicznie to wygląda,szkoda zwierzaków![]()
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
Ale dół z tym skutkiem wypalania traw...![]()
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 6.04.12 o 09:09