Właśnie, jemiołuszka![]()
Właśnie, jemiołuszka![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Gile zwiastują nadejście wyżu wschodniosyberyjskiego i tęgich mrozów. Pojawiły się w tym roku mniej więcej dwa tygodnie temu. Spotykam je tylko w jednym miejscu, na wysokich klonach, mniej więcej o 8.30 - grzeją się we wschodzącym słońcu i skubią nasionka przez 15-20min a potem odlatują. Domyślam się, że gdzieś w okolicy musi być stary sad ze zmarzłymi jabłkami. Spotkanie nie jest jednak regułą, dziś np. nie pojawiły się, a planowałem popracować jeszcze nad samczykiem. Zdjęcia nie łatwe, w gałęziach, tło zupełnie przypadkowe zależy gdzie sobie przysiądą (manewru zero).
pozdrawiam
pan i pani gil
![]()
Wyż wyżem a u mnie ani widu tych "cudeniek".
Gratuluję i pozdrawiam.
Świetne maluchy![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bardzo fajne fotki i modele. "Pracuj" dalejdo warto.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Z tego zwiastowania tęgich mrozów wcale się nie cieszę. Ale zdjęcia gili wyszły bardzo fajnie. Muszę się u siebie rozejrzeć czy są, ponieważ w zeszłym roku były.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Rozejrzyj się rol6 bo wydaje mi się że Gile wyemigrowały bardziej na zachód, od kilku dni ich nie widzę w ulubionym przez te ptaszki miejscu. Obecnie u nas bardzo mrozi -18 w najcieplejszej porze dania, więc może się wkurzyły i poszukały cieplejszych miejsc, tak do - 15. Dzięki wszystkim wypowiadającym się w wątku i galeri za pozytywne opinie. Pozdrawiam.
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Ptaszki zimowe fajneWyze przemieszczaja sie powoli, wiec troche nas poziebi
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl