Warto było ruszyć![]()
Warto było ruszyć![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ciekawe zdjęcie. Żurawie chyba nie zimują w Polsce. Widząc fotkę, zajrzałem do Wikipedi - pisze nieliczny ptak lęgowy w Polsce. A w tym roku żurawi była "plaga" przynajmniej na Podlasiu. W lokalnych gazetach były artykuły o wyjedzeniu nasion kukurydzy z hektarowych powierzchni, więc jak widać przyroda się zmienia. Pozdrawiam
Dziwię się, że aż tak go podszedłeś, mnie na min 500m unikajągratki
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Jak słaba zima to na zach Polski siedzą cały rok. 2-3 lata temu były u mnie 2 pary. Zima wróciła to się zmyły, ale trochę posiedziały. Bardzo zgrabnieś go Waćpan ujął![]()
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
kowal73 karmił go całe lato i jesień i tak się bidak do tego darmowego żarełka przyzwyczaił, że i na zimę postanowił zostać.![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Dzięki za miłe słowa, jeszcze jakbym wywoływać się nauczył.
Kasprzyk sam się zdziwiłem że tak udało się go podejść. W tej kolorystyce ominąłbym go, ale darł się na całą dolinę. Udało się go podejść na ok 60m czyli pokonałem w dziwnej pozycji ok 250m. Zapewne czuł się bezpiecznie bo siedział na drugim brzegu Głuszyny. Spokojnie przeparadował parę razy przed obiektywem i jak uświadomił sobie że to niestety 3ci sort fotografów odleciał![]()
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Kolejny wypad do czatowni. Warunki dziś przez chwilę były fajne. Nic jednak szczególnego się nie wydarzyło. Przyleciały sikorki, sójki i kilka myszaków ale za bardzo pozować do kadru nie chciały. Zrobiło się u nas zimno trudno w budzie wysiedzieć. Przyleciały też gile, co zwiastuje tęgi mróz. Pozdrawiam.
![]()