Bieliki robią wrażenie.
Bieliki robią wrażenie.
Dzięki za opinie. Bardzo chciałem mieć foty Bielasów w jesiennym klimacie i cieszę się z nich, ale muszę jeszcze dopracować całość, o ile pogoda pozwoli.
Co do opinii Romka i Nyny odnośnie WB. C też się myli, choć nie w tym przypadku, bo miałem WB ustawiony na stałą wartość. Pewnie na czas nie zareagowałem na zmianę światła i dlatego tak wyszło.
Dziś zaliczyłem kolejny wypad do czaty. Światełko było nieziemskie. Bieliki zjawiły się już o 7.30, porwały kilka korpusów i rozsiadły się po drzewach. Gdy wszystko toczyło się po mojej myśli, coś przepłoszyło całe towarzystwo i było po zabawie. Po południu zaczął ponownie krążyć młody Bielik, ale nie w głowie mu było pozowanie. Za to myszaki pozowały jak głupie. Niestety, popełniłem szkolny błąd i rzuciłem przynętę za blisko, przez co miałem problem ze zmieszczeniem modeli w kadrze. Poniżej jedna z niewielu dzisiejszych fotek. ISO1600, pełna klatka, zmniejszona i wyostrzona.
Świetny- a jak Ci patrzy w oczy
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Podoba sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Pluszowy bonusik fajny![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Drapol fajny, pluszak zreszta tez - tylko u niego ostrosc na szyjce sie znalazla
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów