Panowie... Słowo klucz:
"fotografowania, filmowania i obserwacji, mogących powodować płoszenie lub niepokojenie zwierząt, "
Jeżeli się zachowujecie tak jak to w wątkach macie opisane, to trzeba się przy swoim upierać.
Panowie... Słowo klucz:
"fotografowania, filmowania i obserwacji, mogących powodować płoszenie lub niepokojenie zwierząt, "
Jeżeli się zachowujecie tak jak to w wątkach macie opisane, to trzeba się przy swoim upierać.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ja ten zapis zinterpretowałem, że właśnie te czynności obligatoryjnie mogą powodować płoszenie, ale zdaje się na Ciebie, jakby co, to zbiorowo się będziemy bronić, dostaniesz od nas fuchę
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Drugie z tej serii jest kapitalne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
ładnie!
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dwojka oraz czworka cool.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Synchroniczne latakące łabędzie zrobiły na mnie kolosalne wrażenie.
Pozdrawiam autora. AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Żeby wątek nie przymierał na peryferiach zapodaję bielika.
Gadzina ma dwie obrączki: metalową i plastikową. Plastikowa jest pomarańczowo-niebieska co mówi nam, że ptak wykluł się w 2007 roku. Numerów niestety nie udało się odczytać.
Sprzęt jak zwykle, strzelane z ręki.
E-520, ZD 14-42, 70-300
Pięknie ustrzelony. Gratulacje.
Gratuluję celnego strzału.