Może zapach takiej skarpety mógłby dodatkowo wabić niektórych padlinożerców.![]()
Może zapach takiej skarpety mógłby dodatkowo wabić niektórych padlinożerców.![]()
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Jak mnie się zużyje jedna skarpeta to na obiektyw zakładam
---------- Post dodany o 11:13 ---------- Poprzedni post był o 11:04 ----------
Jak jest wystarczająca ilość światła to ec2,0 daje radę, jednak bladym świtem to z samym 50-200swd miałem problem, ponieważ nie chciał ostrzyć .
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A nie lepiej użyć jako dyfuzora?
E-jakieśtam + ZD standardowe + ZD tele + Fl mocnobłyskające.
Na pragnienia - za mało, na wiedzę - za dużo
Witam !
Ostatnio słabo u mnie ze zdjęciami, ostatnie robiłem zimorodkom i pliszkom górskim jeszcze na początku wrześniaAle pochwalę się moją konstrukcją.Jak każdy "ptasiarz" wybudowałem czatownię przed sezonem zimowym.Jest obita deskami, trwała i uszczelniona od góry-normalnie majstersztyk.
Dla zainteresowanych, szczegółowy opis konstrukcji zamieszczę niebawem na mojej stronie w dziale "od kuchni"
Pozdrawiam !
Peter1976 -świetna robota! Na ziemię wyłożysz jakąś izolację - ja położyłem styropian. Daleko masz czatownię od domu ?
chimol - rzadko bawię się guzikami w aparacie - jak raz coś ustawię, to tak na miesiącechyba, że nic się nie dzieje i z braku laku grzebie coś w menu - stabilizacja zawsze u mnie włączona.
Pozdrawiam
Peter - jeszcze dwa pytania - co dajesz na dach - ja położyłem gumolit - strasznie sztywny i wygląda to strasznie. Druga rzecz - ścianki mam z dywanu i medytuje teraz jak przyczepić do ścianek trawy itd. żeby zamaskować całość, Ty fachowo zasypałeś całość, ja mam dużą stodołę, musiałbym jakąś przyczepę siana przywieść![]()
Ostatnio edytowane przez kasprzyk ; 17.10.11 o 19:11
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Peter1976 satelita nawet nie namierzy czatowniswietna
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO