Ostatnio upolowany.![]()
Ślepowron - piękne ptaszysko, widzę pierwszy raz w życiu.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Ustrzelone dzisiaj przypadkiemObserwuje cały czas ten wątek i jestem pod wrażeniem waszego oka !!!
E-3, ED 70-300 f/4-5,6, Zuiko Digital 14-54 mm f/2.8-3.5 ,Zuiko Digital ED 50 f/2.0 Macro,Raynox DCR-250
http://www.robertrybczynski.com
Niezły przypadekBlisko dała się podejść. Siedziała na drzewie?
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
E-3, ED 70-300 f/4-5,6, Zuiko Digital 14-54 mm f/2.8-3.5 ,Zuiko Digital ED 50 f/2.0 Macro,Raynox DCR-250
http://www.robertrybczynski.com
Czekam na efekty. Ja zagiąłem parol na czaple, pomyślnych łowów.
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Gonitwa zajęcy w biały dzień, pojedynki gachów czyli zajęczych samców to oczywiście parkoty, czyli zaloty tych pociesznych futrzaków. Miałem okazje trafić na taka scenę na żuławach więc dziele się fotkami. Próbowałem też kręcić film, ale efekt wyszedł mizerny.
pozdrawiam
BP
Gratulacje
Nie dość, że scenki kapitalne, to i to że szaraki złapałeś. U nas w Beskidzie Niskim szaraków od kilku dobrych lat nie uświadczysz. Było sporo introdukowanych ze Słowacji, ale i to lisy już przetrzebiły.
Taka ciekawostka odnośnie tych futrzaków. Jak część z Was wie, mam w domu takiego małego kurdupla - miniaturkę. Samca oczywiście.
No i jak chodzimy do weterynarza do szczepienia, to zawsze, ale to zawsze jest dyskusja o tym jaką mają grubą skórę na karku. Tylko samce, bo one właśnie gryzą się ze sobą w czasie takich godów jak pokazałeś.
BTW - ja jestem ostatni w stadzie- gryzie mnie normalnie
Pozdrawiam.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||