Kasprzyk, fotka bardzo dobrze naświetlona. Widać dużą dbałość o światło, kolory imho ok, jedynie modela widziałbym bardziej przodem do obiektywu. Ogólnie dobra fota, kwestia dopracowania szczegółów.
Pozdrawiam
Kasprzyk, fotka bardzo dobrze naświetlona. Widać dużą dbałość o światło, kolory imho ok, jedynie modela widziałbym bardziej przodem do obiektywu. Ogólnie dobra fota, kwestia dopracowania szczegółów.
Pozdrawiam
Kasprzyk mnie się bardzo podoba,może przez zmoczone pióra jest trochę mniej okazała ale cała ta sytuacja i odbicie w wodzie jest super
Lucas_g fajna Muchołówka w "akcji"![]()
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
I ja dorzucam się do Fotołowów coby goniły za wątkiem lotniczym ( u mnie chmury i chmury, żadnych żelaznych motyli- przypomnę przydomek nadany Imeldzie Marcos, która lubiła poruszać się po swym archipelagu samolotem).
Dzisiaj zdjątka pokląskwy- pani, która była bardziej płochliwa i pana- dzielny był, dał się podejść blisko.
Skywatcher 80ED, aparat, statyw; razem 8 kg. Po przejściu kilku kilometrów po roztoczańskich górkach ręce się trzęsą nieźle i nie wszystkie zdjęcia, nawet ze statywu są ostre. Przydałby się wężyk- nawet kupiłem, lecz bestia nie działa.
kasprzyk
Bardzo ciekawe zdjęcie czarnogłówki, a muchołówki szarej najlepiej szukać na obrzeżach lasów i zadrzewień.
Ostatnio edytowane przez roztoczol ; 26.06.11 o 19:26
E-520, ZD 14-42, 70-300
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 26.06.11 o 19:28
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jest żarłoczna muchołówka, dorzucam pustułkę w chwili ataku na jakiegoś owada.
E-520, ZD 14-42, 70-300
Pierwszy raz spotkałem wilgę i to niedaleko mojego domu, kiepska fota ale jestem zadowolony ze spotkania![]()
No Panowie, mnogość gatunków i świetne zdjęcia, pogratulować!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Dzisiejszy zimek w różnych odsłonach.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R