Fajne to ostatnie.
Fajne to ostatnie.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ostatnia fotka świetna.
Idealnie dobrałaś GO, gratuluję.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Dzięki za oceny
nr 51 i 52. teraz zachwytów technicznych pewnie nie będzie (ciemno było strasznie). Ale ciekawa jestem Waszych opinii, bo lubię te zdjęcia.![]()
super! to są właśnie uchwycone emocje, bardzo lubię takie zdjęciaW tym tkwi właśnie urok fotografii, że zdjęcia aby było dobre wcale nie musi być ostre jak żyleta i idealnie doświetlone. Musi mieć to coś w sobie i dla mnie to coś właśnie ma zdjęcie nr. 1, w drugim rzeczywiście lepiej byłoby złapać ostrość na twarzy żeby nabrało znaczenia..
Oba zdjęcia były robione w ruchu na ulicy, było ciemno. Strasznie żałuję tej ostrości, bo nastawiłam na oczy w obu przypadkach, ale panowie za szybko się ruszali) Ten drugi wbrew pozorom strasznie wywijał z trąbką.
W przypadku pierwszego faktycznie widać trudne warunki, ale jak dla mnie niedociągnięcia techniczne znosi świetny przekaz zdjęcia.
A w przypadku drugiego to nie wiem...co Tobie w nim nie odpowiada - dla mnie wszystko jest OK - gra i huczy.
![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Drugie bardzo mi się podoba, nie wydaje mi się żeby było zbyt ciemne, jest w sam raz. Pozdrawiam
dzieki. niedlugo nastepne.
nr 53
Serbski sprzedawca. Zwróćcie uwagę na butelkę i sumę za głowy zbrodniarzy wojennych. Jak widać, mają już dystans do pewnych spraw![]()
Fajna ta butla![]()