Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Fotoferia

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Odp: Fotoferia

Cytat Zamieszczone przez Mysikrolik Zobacz posta
    Teraz się gdziekolwiek trudno wybić...
    E tam.Podawaj gdzie fotki dajesz.Bedziem sie rejestrowac i chwalic wzajemnie.Sie wybijem wszedzie.
    Jakos to sie czuje taka potrzebe wybijania???Bo moze i ja tez chce tylko nie wiem.
    Kurde to moze jest tak jak z ta proza co mnie Saboor napisal.Tak mi napisal-Mirek twoja proza w postach jest bardzo prosta i czasem rymowalna.
    Kurde tyle postow napisalem i w zyciu bym nie wiedzial ,ze je (znaczy sie te posty)proza pisalem i do tego rymowalna czasem.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    210
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    E tam.Podawaj gdzie fotki dajesz.Bedziem sie rejestrowac i chwalic wzajemnie.Sie wybijem wszedzie.
    Ręka rękę myje
    I za to Cię lubię. Dla mnie to to forum jest jedyną stroną "społecznościową", gdzie się próbuję udzielać i praktycznie codziennie zaglądam. Jakoś nie umiem się przekonać do Facetubów, Klas i innych.
    The question is, who cares?

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Ręka rękę myje
    I za to Cię lubię. Dla mnie to to forum jest jedyną stroną "społecznościową", gdzie się próbuję udzielać i praktycznie codziennie zaglądam. Jakoś nie umiem się przekonać do Facetubów, Klas i innych.
    No to se puszcze oko do Ciebie,z serii OCZY OCZY-pewnie pierwsze z gory wybierzeszZałącznik 56682Wszystkie patrza w Ciebie

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    76
    Moja galeria

Aj Miruś nie łapiesz. Nie chodzi o piąteczki. Chodzi o społeczność - wymianę zdania. OK - OC jest fajne, ale dobrze też wyjść do ludzi z zewnątrz. Problem w tym, że nie da się komentować setek zdjęć dziennie. Kiedyś na Plfoto miałam w ulubionych iluś tam autorów, wchodziłam, oglądałam, nie chodziło o dawanie piąteczek itp. Potem przyszedł czas na wzajemną adorację. Stare konto połączyłam z nowszym, przed chwilą się na nie wbiłam i ze smutkiem stwierdziłam, ze wielu znajomych tam już nie ma. Ale zaryzykuję. Zobaczę. Może nocą jest tam mniejszy tłok.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mysikrolik Zobacz posta
    Aj Miruś nie łapiesz.
    Aj lapie,toz pisalem ,ze o proze idzie.Po prozie poznasz czy to kasia co ma 13 czy 30 lat.Chociaz niektore sie odmladzaja jak koresponduja w internecie na forach spolecznosciowych-ale to ujelem-kurde az zaniemowilem,to niemozliwe ,ze to ja..

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    210
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    No to se puszcze oko do Ciebie,z serii OCZY OCZY-pewnie pierwsze z gory wybierzeszZałącznik 56682Wszystkie patrza w Ciebie
    Pierwsze z góry jest fajne, ale jakoś bardzie do drugiego bym się skłaniał
    The question is, who cares?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów