suchar, The z00m jesteście pesymistami, poczekajcie ,już niedługo
Zapomnieliście że następca E- nie miał konkurować z Markiem!!!
suchar, The z00m jesteście pesymistami, poczekajcie ,już niedługo
Zapomnieliście że następca E- nie miał konkurować z Markiem!!!
/*...................*/
/* ...........................*/
Chyba z poprzednim Markiem. Jednak 8kl/s bym się nie spodziewał i ISO 1600 gładkiego jak ... niemowlakaZamieszczone przez zibi1303
Chyba, że pisałeś z ironią...
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
nie,nie z ironią
Ja się raczej spodziewam nieco gorszych parametrów, ale za sporo mniejsza kasę, a wtedy !!!!
Dajmy na to niech ma 6 kl/s ale kosztuje 1.500$ a nie 4 tyś $
Nie wiem komu będzie do śmiechu
Ja się bym bardzo cieszył
/*...................*/
No dobra, a prowadzisz gazetę i zamówisz takich 10 sztuk? Jednak dla dużych firm/gazet będzie zamówienie hurtowe. Mając już wcześniej wykupiony sprzęt Canona (1DMKIIN) i jego obiektywy i akcesoria raczej nie sprzedadzą tego i nie pójdą po Olki...Zamieszczone przez zibi1303
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Co tu dużo mówić... CANON POZAMIATAŁ w profi segmencie.
Zresztą Olek do reporterki nie sądzę, żeby był w najbliższej przyszłości uzywany.
Ja się będę cieszył jak wydadzą jakąś puszkę semi-pro, chociaż w tym roku zmiany nie planuję, inwestuję w szkła.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Canon w ogóle pozamiatał.
Jeśli nie podadza na PMA konkretów o E-next, to bedzie wysyp wyprzedaży.
Nikogo juz nie kręcą zapewnienia, że już w lecie będzie coś ekstra.
Jak znowelizują tylko 400 i 500 to się poważnie zastanowię nad kupowaniem Canona
Lakuta Ty tam masz jak dobrze pamiętam całkiem sporo gratów co mi spasuję do mojej E-1Zamieszczone przez Lakuta
moze już za Canonem powinieneś się zacząć rozglądać? Następcy E-1 napewno nie będzie co będziesz czas tracił
prześlij mi listę tego co będziesz niedrogo sprzedawał![]()
pozdrawiam
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Tak i nie. O ile się nie mylę owy podgląd był możliwy tylko i wyłącznie przy podniesionym lustrze bez możliwości wykonania zdjęcia. Nie było to więc Live View jakie znamy z kompaktów.Zamieszczone przez cra3y
Tu idzie gra, raczej o większą skalę.
Nie chodzi o reporterów, czy innych , którzy już tam siedzą. nawet wszyscy razem wzięci to kropla przy masie ludzi kupujących nowe aparaty. Tu chodzi o takich jak ja, co już cos mają i zechcą wejść w lustra.... Ten rynek ciągle się rozwija i jest jeszcze nienasycony. Takich ludzi jest setki razy więcej niż wszystkich rep0oterów gazet razem wziętych
/*...................*/
Ja wiem, że koledzy martwią się o przetrwanie systemu, ale po wejściu Leiki, Panasa i Sigmy w 4/3 tak szybko to nie nastąpi. Poza tym nie widze w jaki sposób premiera nowego Marka może zmusić mnie do sprzedaży mojego E-300. Co innego nowe Olki. Co prawda Live View bardziej mnie ziębi niż grzeje (zwłaszcza po próbce jaką miałem w wykonaniu E-330). Jedyne dla mnie jego zastosowanie to celownik "biodrowy" (waist level viewfinder). Miałem to w C-5050 i byłem zachwycony. I jeszcze makro, tylko niech AF działa cały czas. I LCD musi być oczywiście odchylany. A tak w ogóle jak wizjer będzie jasny to mam LV głęboko w tyle...Zamieszczone przez Lakuta