I co na to Olek? LV w PROFI od dziś jest. Na prawdę niesamowity ten Canon. A wyświetlacz nieuchylany.
I co na to Olek? LV w PROFI od dziś jest. Na prawdę niesamowity ten Canon. A wyświetlacz nieuchylany.
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Też się zastanawiałem nad tym nieuchylnym LCD przy LV. Że niby traci to trochę sens. Ale z drugiej strony, jeżeli LCD ma duży kąt widzenia, to w pełni rozumiem tego typu politykę. Po prostu widziałem warunki, w jakich reporterzy pracują. To byłby moment i z odchylanego ekraniku moznaby zrobić sobie wisiorek.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Dokładnie ! , Michu ma rację, poza tym skoro można mieć zdalny podgląd to poco uchylny. To już przesada
/*...................*/
/* ...........................*/
i 3" więc sporo można zobaczyć...Zamieszczone przez Michu (Pentax)
Czy Olek się okaże lekkim niewypałem? Miał mieć LV, odkurzacz(to ma C)! Może coś nowego będzie ale szumy, wizjer raczej będą gorsze od MK3.
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Racja, racja. Jesli LCD jest dobrej jakosci i ma duzy kat widzenia (naprawde duzy), to LCD nie musi byc uchylany, by LV mial sens. Z drugiej strony, gdyby lcd dalo sie tylko odchylic, tak o 30-45 stopni, by moc nie na slepo robic zdjecia apratem na wyciagnietych do gory rekach, to byloby to bardzo przydatne, a ryzyko oderwania lcd nie byloby bardzo duze 9pod warunkiem sensownego mocowania lcd do korpusu).Zamieszczone przez Michu (Pentax)
zibi: chodzi o prace czysto reporterska. Na pewno widziales w telewizji, jak reporterzy pstrykaja na slepo politykow idacych przez jakis korytarz. LV w takich wypadkach bylby szalenie pomocny, a uchylny lekko i/lub z bardzo duzym katem widzenia to juz z pewnoscia. Jak w takim wypadku uzylbys zdalnego podgladu?
EDIT: jest tez po polsku o tym nowym 16-35. Znow fotopolis http://www.fotopolis.pl/index.php?n=5521 Pisza, ze w sprzedazy ma byc na wiosne 2007. I rowniez o nowych akcesoriach http://www.fotopolis.pl/index.php?n=5516
hehe
podgląd w okularachjak w wojskowych śmigłowcach !!
To już nie problem zrobić, tylko cena i będzie
/*...................*/
I robienie zdjec podkoszulkiem... Kwestia ceny...Zamieszczone przez zibi1303
Pzdr
Olek powinien zrobić w nowym Ex noktowizor,![]()
Np. takie fotografowanie zwierząt nocą, to by się zdało.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
To nie żart, przecież już dawno był aparat, który ostrzył tam gdzie sie patrzyło ...
Czyż nie ?
/*...................*/