Faktycznie, nie zwróciłem na to uwagia co do lamp to faktycznie chyba je obetnę, nie wiem dlaczego nie zrobiłem tego wcześniej
Faktycznie, nie zwróciłem na to uwagia co do lamp to faktycznie chyba je obetnę, nie wiem dlaczego nie zrobiłem tego wcześniej
Chyba lepiej będzie jak zamalujesz lampy niż obetniesz zdjęcie - tak mi się wydaje![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Spróbuję, zobaczymy jak to będzie wyglądać bo u mnie z obróbką słabo![]()
Ok abyś się nie męczył bo sobota więc idź odpocznij czy pofoćto masz:
Z obciętą górą:
I z zamalowaną górą:
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dzięki, Twoja wersja z zamalowanymi lampami najbardziej mi odpowiada!! Próbowałem sam je zamalować ale jakoś nie wyszło mi to tak dobrze jak Tobie, obciąłem więc lampy i trochę po bokach żeby nie było zbyt panoramicznie.
Wszystko to kwestia wprawy
Ale generalnie kadr jest bardzo fajny![]()
Dzięki, myślę że wieczorem wrzucę coś jeszcze, także zapraszam![]()
oba bardzo ciekawe, jednak 109 bardziej mi się podoba, jest ciekawsze.
Oby dwa są fajne ale myślę, że w 110 przydałoby się zgóry trochę więcej nieba. Bardzo łądnie to sobie wykombinowałeś
![]()