Witaj Jasiu! Jak miło Cię "widzieć"
Otóż to jest tak:
1- ściągamy np. camtasia studio
2- instalujemy i jazda
Witaj Jasiu! Jak miło Cię "widzieć"
Otóż to jest tak:
1- ściągamy np. camtasia studio
2- instalujemy i jazda
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
73. może się podobać, a z poprawkami Saboora jest miodzio.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Saboor dzięki wielkie za ten tutorial, fajnie że Ci się chciało coś takiego zrobić. Myślę że powinieneś to również podlinkować do wątku który o ile się nie mylę nazywał się "jak zrobiłem tą fotografię", innym też z pewnością się to przyda. Jeszcze raz dzięki.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A co sądzicie o tym. Było wcześniej już jedno z tego miejsca ale bez odzewu.
74.
Fajnie, nabrało trochę światełka i cieni.
Muszę się w końcu zmotywować i poczytać trochę o obróbce bo zazwyczaj używam tylko z 5 funkcji z wszystkich które maja do zaoferowania programy do obróbki zdjęć![]()
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
A jakiego programu uzywasz, albo masz zamiar uzywac?
Jesli nie masz nic konkretnego do do bardziej niz podstawowa obrobka polecam LightZone - http://www.lightcrafts.com/lightzone/ (wola tez z ORFow). Bardzo fajny, intuicyjny program. Zobacz na stronie producenta tutoriale:
http://www.lightcrafts.com/learning/index.html
Poza tym LZ przy wolaniu z RAW potrafi (w przypadku Olkow) wyciagnac najwiecej informacji ze swiatel (!!!). W testach dorowanl mu tylko Aperture.
Tomek
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.