Bardzo mi się podoba. Mocno niedocenione zdjęcie. Wyłapywanie takich kapliczek jest dla mnie niezwykle cenne.![]()
Mysikrolik, dzięki za komentarz, generalnie rzadko fotografuję takie rzeczy ale muszę przyznać że ta kapliczka przykuła moją uwagę ze względu na prostotę wykonania. Trochę różni się to od niektórych wielkich i drogich katolickich inwestycji a jednak wyraża to samo. Pozdrawiam
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
A i jeszcze zdjęcie z dzisiejszego poranka:
71
Ostatnio edytowane przez fura ; 8.02.11 o 11:40 Powód: Automatyczne scalenie postów
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 9.02.11 o 12:53
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki, właśnie o taki klimat mi chodziło, co do prostowania to nie wiem czy coś zdziałam bo to szerokim kątem robione i jak zacznę prostować to pokrzywie to już do reszty
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
A to ci czarodziej, druga wersja bardziej mi odpowiada, a ta mgła skąd się wzięła? Fajnie wygląda.
Dzięki
Ostatnio edytowane przez fura ; 9.02.11 o 14:14 Powód: Automatyczne scalenie postów
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 9.02.11 o 19:32 Powód: Automatyczne scalenie postów
Dobra robota.
Jak się robi taki tutorial?
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Ładnie to wszystko wygląda, zwłaszcza po poprawcema swój klimat
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"