12. Uprzejmość przede wszystkim
Moja pierwsza próba konwersji do B&W![]()
12. Uprzejmość przede wszystkim
Moja pierwsza próba konwersji do B&W![]()
Dobre, dobre. Podoba mi sie. Streetphoto, to jest toDobrze zlapany kadr, wykazales sie spostrzegawczoscia. Konwersja do b&w rowniez mi odpowiada, choc moze jeszcze ciut wiecej kontrastu by sie przydalo. Wrzucaj wieksze!
Pzdr
Swietnie złapana scena - głęboki namysł i... pełnia władzy - funkcjonariusz X, poprosze dowodzik. Gratuluję fotograficznego spojrzenia, refleksu i umiejętności szybkiego kadrowania. Ta fotka jest nie tylko zgrabna, ale i jest jakąś scenką rodzajową ładnie zakomponowaną. Umieszczenie wodopoju na pierwszym planie sprawia, że scenkę podpatrujemy z bokowca, nie zauważeni czekamy co się za chwile stanie. Uznanie wielkie. To jest to.
Pzdr, TJ
Dzieki za mile slowajedyne co o ostrosc - mialem jeszcze drugi strzal jak zyleta, ale tam straznicy juz mnie wyczuli i sie gabili nie w ta strone, ze tak powiem
![]()
suchar: zapomnialem, ze przy fotach poziomych skrypt forum robi resize, juz wrzucilem nieco wieksza wersje.
Świetna fotka z wielu powodow o ktorych np. pisal Tadeusz.
Ja jednak bym ja interpretowal inaczej, kolo spradniony, wody brakło w kraniku obok wiec byc moze Panowie mu poleją :P
...był Olek jest A6000
13) Jak dla mnie nic specjalnego. Dziob statku ot i tyle.
14) To zdjecie z kolei bardzo mi sie podoba. Uwazam, ze BW nadaje klimat. Ehhh... jak ja dawno nie bylem nad morzem.
Cześć
Moim zdaniem dwa dobre zdjęcia - może "ciut ciut" ciemne, ale mozna to wybaczyć - w pierwszym ciekawy nietypowy kadr - wyrzuciłbym tylko te barierki, drugie bardzo fajne, jakieś wciągające..
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
12. bardzo zabawna, chlopaki czekaja az sie koles obudzi by sie nie napracowac zbytnio - godziny pracy lecą14. baaardzo mi sie podoba, pocztoweczka jak zloto.
PS. dzwigaj statyw!!
Pzdr.
12 super, ale trafiles momecik.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski