O qrcze. Wyglada MEGA ZAJEFAJNIE. Wrecz idealnie. Miodzio. Chmurki jak na zamowienie.Zamieszczone przez apa-sf
O qrcze. Wyglada MEGA ZAJEFAJNIE. Wrecz idealnie. Miodzio. Chmurki jak na zamowienie.Zamieszczone przez apa-sf
...był Olek jest A6000
po głębokich zastanowieniach zrezygnowałem z polara i zamówiłem samą połówkę, ale właśnie jestem na etapie zmiany zamówieniaZamieszczone przez kisi
![]()
![]()
, jeszcze czekam na rawa od mariusha
![]()
było sobie życie
11. Fajne auto pod fajnym domem
Poprzednie chmurkowe w pięknym stylu podane, równowaga barw, plaża, woda, niebo - cudownie, wręcz folderowo oddana. Co do Porsche, chciałoby się je mieć w takich klimatach, no ten pojazd. Natomiast co do zdjęcia, miałem wątpliwości co do rzucanych na ścianę budynku cieni. Ale teraz już wiem, że tam gdzie jeździ się takimi samochodami, światło właśnie tak się układa. Piękna fota, mogłaby być reklamą tego auta, gdyby stała obok niego piękna kobieta w zwiewnej sukience na szpilkach, i to Ci powiem.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
10 bardzo udana. Ciekawe jakby to wyszło samym szarym połówkowym bez polara.
pozdrawiam
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
apa-sf, możesz nam zaserwować zdjęcia w podobnej scenerii jedno z szarym a drugie bez ? Wiem że z tego samego miejsca możę być ciężko.
było sobie życie
10. mnie urzekłajedno z ładniejszych 'nieb' jakie widziałem. szkoda tylko, że takie malutkie
.
Błąd. Kolega ktora posiada szaroa polowke i polara na cokinie powiedzial ze najwazniejszy jest polar, pozniej szara poloweczka. Najlepiej oba pracuja w tandemie. Polar piekie podkreca kontrast i likwiduje odbicia swiatla i zadna szara polowka ci tego nie da. Spojrz na te piekne chmurki wyeksponowane na tle tego błękitu - to wlasnie robota polara.Zamieszczone przez fotomic
...był Olek jest A6000
dlatego zmieniłem już zamówienieZamieszczone przez kisi
![]()
było sobie życie
Po przyklad tego samego ujecia z i bez polowki zapraszam tutaj: https://forum.olympusclub.pl/topics7...0188.htm#99246
a w tym temacie wracamy do sedna, czyli do smarowania moich fot
dziekan: niebo nie byloby tak atramentowe i chmury stracilyby na glebi.
olifant: na flickr dla userow dostepna jeszcze wersja 1024
piotr/grzes: racja, teoretycznie jakies 3h pozniej ulozenie cieni bylo by korzystniejsze (bez tego wielkiego drzewa na scianie, ale w praktyce pozniej przylecialy granatowe chmury.
Piekna pani sie pojawilaaczkolwiek z uwagi na wiatr i temperature (max 10st) na zwiewnej sukience miala jeszcze kilka warstw
![]()