Będę śledził z zaciekawieniem ten wątek.
Będę śledził z zaciekawieniem ten wątek.
ładna kompensacja sieci) ciekawe czy pchają w dół czy do góry
![]()
Suchar: A tak się napracowałem nad tą winietą, gdy już o tym wspomniałeś to rzeczywiście - lewy róg jest trochę za mocny, nałożyła się tam ciemniejsza partia chmury dodatkowo.
Odnośnie wielkości fot: leniwy jestem i korzystam z gotowego resize na medium z Flickr, następny krok to 768x1024px - myślę, że za dużo jak na pionową fotę i większości wyjedzie elegancko poza ekran. Szkoda, że forum nie ma opcji, żeby przy auto resize badać również wysokość foty, nie tylko szerokość ;]
Czarny: Czuję się zaszczycony![]()
Moim zdaniem ciut za mocna ta winietaJa preferuje wieksze zdjecia, bo sie je duzo lepiej oglada. Widac dobrze GO, szczegoly. Zdjecia, ktore wrzucam do watku maja zazwyczaj dluzszy bok 850. Drugi to juz roznie, bo czasem po kadrowaniu wychodza prawie kwadratowe, a czasem nic nie kadruje.
Pzdr
a ja jestem miłośnikiem winiet.
kadr bardzo mi podchodzi.
Gratuluję
W takim razie specjalnie dla Ciebie Lakuta kolejna winieta, tym razem mieszana sciemniajaco-rozjasniajaca
5. Cholerna ORP Błyskawica, ponownie
8 mi sie podoba bardzo. ściemniałeś niebo? w górnej części zdjecia jest nienauralnie ciemne
8. proste, ale dobre.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
rodia: tak, zapomnialem pozbyc sie polowki do tego ujecia (wczesniej meczylem dobre 15min ta kaplice z siodemki.
Byc moze powtorze ujecie 8 bez polowki - jak Bog da odpowiednie chmurki![]()