Panie i Panowie, posiada ktoś wzór umowy o zdjęcia TFP z modelką niepełnoletnią (tzn. z jej rodzicami)? Troszkę się dzisiaj wkopaliśmy na sesji...
Panie i Panowie, posiada ktoś wzór umowy o zdjęcia TFP z modelką niepełnoletnią (tzn. z jej rodzicami)? Troszkę się dzisiaj wkopaliśmy na sesji...
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Jutro z rana podeśle bo muszę przepisać. [umowy mam w segregatorku a plik z dysku wyparował]
Pentax K7 + Sigma 70-200II +DA 18-55WR + Tamron 17-50 f/2.8 + Samyang 85 f/1.4 + Helios f/2.0 + Metz 58 AF-1
zapraszam na moją stronę: http://pawellysik.iportfolio.pl/ i zachęcam do współpracy
Ostatnio edytowane przez luc4s ; 22.05.10 o 23:14 Powód: Automatyczne scalenie postów
a mógłbyś mi przesłać? byłbym wdzięczny za zaoszczędzenie przepisywaniamój mail: pawellysik@iportfolio.pl
Pentax K7 + Sigma 70-200II +DA 18-55WR + Tamron 17-50 f/2.8 + Samyang 85 f/1.4 + Helios f/2.0 + Metz 58 AF-1
zapraszam na moją stronę: http://pawellysik.iportfolio.pl/ i zachęcam do współpracy
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Eddie, chciałbyś wiedzieć... grupowe :P
No w każdym razie ja się niczego nie boję.
Mam złe wspomnienia z małolatami. A jakoś nie mam ochoty chodzić po sądach... 10 razy się uda, a raz nie i lipa...
Wrzućcie tu proszę wzór takiej umowy - przyda się.
.