Krajobrazy ! Uwielbiam, miło popatrzeć na Twoje zdjęcia, ale nie szalej tak bo na potem zbraknie
Gratuluję motywacji do wczesnego wstawania, jak dla mnie jest to nie do przezwyciężenia![]()
Krajobrazy ! Uwielbiam, miło popatrzeć na Twoje zdjęcia, ale nie szalej tak bo na potem zbraknie
Gratuluję motywacji do wczesnego wstawania, jak dla mnie jest to nie do przezwyciężenia![]()
Bardzo fajny początek.Wiesz o co chodzi w fotografii.
Kilka ujęć z Tatr.
Piekne widoczki, ladnie zaprezentowales.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bardzo ładne spojrzenie na fotografię krajobrazową. Umiesz odpowiednio pokazać piękną kolorystykę uwiecznionych w kadrze widoków.
Naprawdę imponująco oddziałują Twoje krajobrazy. Świetnie gra światło i kolor z kształtem.
pozdrawiam Wiejo
Bardzo ładne zdjęcia, przemyślane kadry, piękne kolory. Wybierz najciekawsze, najładniejsze i poddaj się ocenie w galerii, masz duże szanse na trafienie do galerii publicznej (no chyba że nie focisz olkiem).
Pozdrawiam.
nr 3 i 4 - takie widoczki lubię...![]()
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"
Zdjęcia zrobiłem 510-tką +40-150 +9-18,ostatnio dostał się w moje łapy e-30.Dzieki za opinie a z galerią to nie wiem jak się za to zabrać.![]()
3 i 4 NAJLEPSZE!!!kochane Tatry!!!
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"