Jego na stosie ! Jak ksiadz moze sie tak wypowiadac. Ksiadz... Co to za ksiadz sie pytam?!
Jego na stosie ! Jak ksiadz moze sie tak wypowiadac. Ksiadz... Co to za ksiadz sie pytam?!
Nie chce i się wstecz czytać... ale proszę o umiar i stosowne zachowanie wobec innych klubowiczów.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ciekawe co ksiądz Rafał może powiedzieć o naturalnej rzeczy jaką jest celibat i pedofilia np. wśród ludzi z zawodowym celibatem jaki jest stosowany w strukturach kościelnych...
Mnie rozbawilo jak powiedzial ze kiedys za to palili na stosie... Szkoda tylko ze co drugi wladca mial swojego kochanka i jakos nic nikt nie mowil.
A to napewno ksiadz? Bo slyszalem o takiej grupie co chodzi w habitach itd ale kosciol ich nie uznaje za ksiezy.
Wiem, że biegają takie ludki ale to nie są sutanny tylko chyba sutanele. Habit to jeszcze coś innego.
Palenie na stosie homoseksualistów? To księżulo z pewnością powinien się leczyć.![]()
Palenie na stosie homoseksualistów jest niezgodne z Piątym Przykazaniem Bożym (Stary Testament). W Nowym Testamencie Jezus Chrystus zradykalizował zakaz „nie zabijaj” w Kazaniu na Górze. Odniósł przykazanie nie tylko do określonej grupy ludzi, ale do wszystkich, nawet do nieprzyjaciół i pogan.
Zakaz zabójstwa rozciągnął także na działania i myśli, które wprowadzają gniew, niechęć, nienawiść między ludźmi oraz powodują nieporozumienia i konflikty, pogardę, złorzeczenie drugiemu człowiekowi czy mściwość.
Tych homo z parady równości (wyłącznie) traktowałbym jedynie karą chłosty, a palenie na stosach zastosowałbym wobec biskupów pedofilów
A nawiasem mówiąc należałoby skasować ten wątek ze względu na pobudzanie niezdrowych emocji, które dzielą ludzi na forum... Była juz na ten temat dyskusja- (polityka, religia i tym podobne precz z OC).
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 17.06.10 o 09:03
Masz rację, przyznam się że zacząłem go czytać a po wypowiedziach niektórych forumowiczów, po prostu - przestałem.
teraz gdy przyszło do obróbki zdjęć wrzuciłem jeden z moim zdaniem ważnych, powtarzających się co roku w Krakowie motywów jakim jest ten "ksiądz", co mi dało do myślenia o tolerancji i akceptacji, zresztą tak jak napisał jegomość, który mi pojechał po reputacji - że tolerancja dotyczy wszystkich bez wyjątku: czarnych i czerwonych.
http://img249.imageshack.us/img249/2110/93993225.jpg
Z mojej strony dodam jeszcze, że to obłęd i masakra to pikuś przy tym, co się dzieje. Strach pomyśleć, jak niektórzy wychowują swoje dzieci (i nie mówię tu wcale o kolorowych).
Zamykać wątek!!!
Ewentualnie ograniczyć się jedynie do zamieszczania zdjęć, bez komentarzy, bo zdjęcia z demonstracji są ciekawe, zwłaszcza ostatnie Syda Baretta. Osobiście zrobiłbym je nieco bardziej z lewej, tak aby w tle były odwrócone plecy demonstrantów.
Mam nadzieję, że się nikomu nie narażę, jeśli stwierdzę, że każdy ma prawo do wyrażania swoich przekonań, byle w granicach prawa. A my powinniśmy skupić się na robieniu ciekawych zdjęć, a nie skakaniu sobie do gardeł.
Ostatnio edytowane przez outsider ; 17.06.10 o 10:14