Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 83

Wątek: Parada równości

| OlyJedi Awatar Czaroz
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Jego na stosie ! Jak ksiadz moze sie tak wypowiadac. Ksiadz... Co to za ksiadz sie pytam?!
    Cezary Pawlików
    Ale nie przejmuj się, ja mam tylko 15 lat...
    e400 + OlympusTrip35 + 14-42 + 40-150

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Nie chce i się wstecz czytać... ale proszę o umiar i stosowne zachowanie wobec innych klubowiczów.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

kowalikster
    Gość
    Ciekawe co ksiądz Rafał może powiedzieć o naturalnej rzeczy jaką jest celibat i pedofilia np. wśród ludzi z zawodowym celibatem jaki jest stosowany w strukturach kościelnych...

| OlyJedi Awatar Czaroz
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Mnie rozbawilo jak powiedzial ze kiedys za to palili na stosie... Szkoda tylko ze co drugi wladca mial swojego kochanka i jakos nic nikt nie mowil.

A to napewno ksiadz? Bo slyszalem o takiej grupie co chodzi w habitach itd ale kosciol ich nie uznaje za ksiezy.
    Cezary Pawlików
    Ale nie przejmuj się, ja mam tylko 15 lat...
    e400 + OlympusTrip35 + 14-42 + 40-150

kowalikster
    Gość
    Wiem, że biegają takie ludki ale to nie są sutanny tylko chyba sutanele. Habit to jeszcze coś innego.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Palenie na stosie homoseksualistów? To księżulo z pewnością powinien się leczyć.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar outsider
    Mieszka w
    chacie nad Sweliną
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Palenie na stosie homoseksualistów jest niezgodne z Piątym Przykazaniem Bożym (Stary Testament). W Nowym Testamencie Jezus Chrystus zradykalizował zakaz „nie zabijaj” w Kazaniu na Górze. Odniósł przykazanie nie tylko do określonej grupy ludzi, ale do wszystkich, nawet do nieprzyjaciół i pogan.
    Zakaz zabójstwa rozciągnął także na działania i myśli, które wprowadzają gniew, niechęć, nienawiść między ludźmi oraz powodują nieporozumienia i konflikty, pogardę, złorzeczenie drugiemu człowiekowi czy mściwość.

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Tych homo z parady równości (wyłącznie) traktowałbym jedynie karą chłosty, a palenie na stosach zastosowałbym wobec biskupów pedofilów
    A nawiasem mówiąc należałoby skasować ten wątek ze względu na pobudzanie niezdrowych emocji, które dzielą ludzi na forum... Była juz na ten temat dyskusja- (polityka, religia i tym podobne precz z OC).
    Ostatnio edytowane przez irek50 ; 17.06.10 o 09:03

| OlyJedi Awatar Syd Barrett
    Mieszka w
    Krk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez irek50 Zobacz posta
    (..)należałoby skasować ten wątek ze względu na pobudzanie niezdrowych emocji, które dzielą ludzi na forum... Była juz na ten temat dyskusja- (polityka i tym podobne precz z OC).
    Masz rację, przyznam się że zacząłem go czytać a po wypowiedziach niektórych forumowiczów, po prostu - przestałem.
    teraz gdy przyszło do obróbki zdjęć wrzuciłem jeden z moim zdaniem ważnych, powtarzających się co roku w Krakowie motywów jakim jest ten "ksiądz", co mi dało do myślenia o tolerancji i akceptacji, zresztą tak jak napisał jegomość, który mi pojechał po reputacji - że tolerancja dotyczy wszystkich bez wyjątku: czarnych i czerwonych.
    http://img249.imageshack.us/img249/2110/93993225.jpg

Z mojej strony dodam jeszcze, że to obłęd i masakra to pikuś przy tym, co się dzieje. Strach pomyśleć, jak niektórzy wychowują swoje dzieci (i nie mówię tu wcale o kolorowych).
    Zamykać wątek!!!

| OlyJedi Awatar outsider
    Mieszka w
    chacie nad Sweliną
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez irek50 Zobacz posta
    A nawiasem mówiąc należałoby skasować ten wątek ze względu na pobudzanie niezdrowych emocji, które dzielą ludzi na forum...
    Ewentualnie ograniczyć się jedynie do zamieszczania zdjęć, bez komentarzy , bo zdjęcia z demonstracji są ciekawe, zwłaszcza ostatnie Syda Baretta. Osobiście zrobiłbym je nieco bardziej z lewej, tak aby w tle były odwrócone plecy demonstrantów.
    Mam nadzieję, że się nikomu nie narażę, jeśli stwierdzę, że każdy ma prawo do wyrażania swoich przekonań, byle w granicach prawa. A my powinniśmy skupić się na robieniu ciekawych zdjęć, a nie skakaniu sobie do gardeł.
    Ostatnio edytowane przez outsider ; 17.06.10 o 10:14