Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 83

Wątek: Parada równości

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Koriolan
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    296
    Moja galeria
    @ dżemski
    jeśli chodzi tę wyższość szkól prywatnych społecznych nad publicznymi- to jest kompletny mit.

Moje córki chodzą do szkoły publicznej. Starsza wywalczyła zwolnienie z testów po podstawówce jako laureatka na etapie wojewódzkim.
    Widziałem listy laureatów . I rzuca się w oczy ciekawa zależność: w konkursie polonistyczno-historycznym brylują szkoły z dużych miast w tym i społeczne/prywatne.
    w matematyczno-przyrodniczym dokładnie odwrotnie: uczniowie z małych szkól poza wielkomiejskimi ośrodkami.

Młodsza dziś została laureatką czegoś co nazywa się Gdańskie Lwy i co piszą (prawie) wszystkie dzieci w Gdańsku. W etapie szkolnym miała 100% z matematyki i 94% z polskiego.
    Etap finałowy na szczeblu miejskim wygrał.. kolega córki z tej samej klasy.
    Klasa jest klasą integracyjną.

jeśli chodzi o adopcję dzieci przez pary homoseksualne- to absolutnie zgadzam się z EL.

Pary homoseksualne są w 100% bezpłodne tak więc dla tego typu związków jest to NORMA i konsekwencja takiego a nie innego wyboru.
    Domaganie się prawa do adopcji jest złamaniem tej normy.

Tak więc jedno z dwóch:
    a) albo homoseksualizm jest normą, bezpotomnośc takich związków jest normą i zamykamy temat
    b) albo -jeżeli bezpotomność nie jest normą lecz jednostką chorobową - to oznacza że homoseksualizm też jest jednostką chorobową. A leczenie należy zacząć nie od adopcji ale od zapytania zajączka czy spał z żoną.
    Ostatnio edytowane przez Koriolan ; 24.05.10 o 22:48
    Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
    zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra

| OlyJedi
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Pogratulować córy
    Oby tak dalej.

| OlyJedi Awatar outsider
    Mieszka w
    chacie nad Sweliną
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Pewne tematy są tak kontrowersyjne, że pojawiając się w dziale "Ocena zdjęć" powoli, acz nieubłaganie szybują w kierunku "Hyde Parku"

Dyskusje osób o poglądach prawicowych, z osobami o poglądach lewicowych toczyły się, toczą się i toczyć się będą tak długo, jak długo na świecie będą chociażby dwaj przedstawiciele przeciwstawnych obozów. W historii świata, raz na jakiś czas co bardziej ekstremistyczni przedstawiciele z lewa, bądź z prawa próbują w różnoraki sposób pozbawić drugą stronę praw do wypowiadania własnych poglądów.
    Wtedy właśnie pojawiają się najlepsze okazje na niezłe foty I tego właśnie wszystkim życzę..... a ekstema niech się kotłują między sobą ku uciesze fotografów.... (byle tylko żadna ze stron nie zniszczyła mienia państwowego, bo to z moich podatków to mienie jest finansowane).

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez szalik07 Zobacz posta
    Strasznie dużo ich wrzuciłeś, nie chciało mi się obejrzeć wszystkich spróbuję jeszcze w drugim podejściu później. Przemieszałeś całkiem fajne zdjęcia z absolutnie przeciętnymi, szkoda.
    Jak każde wydarzenie są momenty nudne i ciekawsze, tak też jest i w tym reportażu. W sumie to nie pod ocenę wrzuciłem, tylko dla pokazania co się działo. Gdybym chciał ocen, to wrzuciłbym w swoim wątku, czego z wiadomych przyczyn nie uczynię (na pewno nie ze zdjęciami z jakiegokolwiek Olka).

| OlyJedi Awatar Syd Barrett
    Mieszka w
    Krk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    wracając do pierwszego postu - nie masz więcej zdjęć, na którym była by dziewczyna ze zdjęcia PR 023 (przedostatnie)? piszę całkowicie serio!! nie mogę oderwać oczu, jest przepiękna! może ktoś Ją zna? (ta w kasztanowych włosach, białej koszulce i brązowej kurtce).

żeby nie był OT to mimo naiwności podoba mi się zdjęcie z balonikami, natomiast widzę potencjał w ostatnim zdjęciu, gdyby je tylko nieco przyciąć, np. tak:
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	PR 024przycięte.jpg
Wyświetleń:	78
Rozmiar:	20,4 KB
ID:	33958  

| OlyJedi
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dzemski Zobacz posta
    czego z wiadomych przyczyn nie uczynię (na pewno nie ze zdjęciami z jakiegokolwiek Olka).
    Czyżbyś się wstydził obrazków z olympusa?

| OlyJedi Awatar Kaleb_82
    Mieszka w
    Krk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Widać temat jak zwykle kontrowersje wzbudza. Aleście chłopaki naminusowali, że hej. Po co tak spinać...hmm...pośladki .
    sprzęt: mózg + obskur(n)a kamera

| OlyJedi Awatar szalik07
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Syd Barrett Zobacz posta
    wracając do pierwszego postu - nie masz więcej zdjęć, na którym była by dziewczyna ze zdjęcia PR 023 (przedostatnie)? piszę całkowicie serio!! nie mogę oderwać oczu, jest przepiękna! może ktoś Ją zna? (ta w kasztanowych włosach, białej koszulce i brązowej kurtce).

żeby nie był OT to mimo naiwności podoba mi się zdjęcie z balonikami, natomiast widzę potencjał w ostatnim zdjęciu, gdyby je tylko nieco przyciąć, np. tak:

Hehe, pewnie coś się znajdzie tylko o którą chodzi? (brązowa kurtka?)

Wole jednak zdjęcie bez przycięcia, choć sam pomysł z zakrzywieniem dość ciekawy

Cytat Zamieszczone przez dzemski
    czego z wiadomych przyczyn nie uczynię (na pewno nie ze zdjęciami z jakiegokolwiek Olka).
    Można wiedzieć czemu i co się stało?

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    fotki fajne szkoda ze towarzystwo na forum w czesci nietolerancyjne

| OlyJedi Awatar Syd Barrett
    Mieszka w
    Krk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez szalik07 Zobacz posta
    Hehe, pewnie coś się znajdzie tylko o którą chodzi? (brązowa kurtka?)
    No tej brązowawobeżowej takiej!!!

Tak sobie myślę, że na takich kolesi brakuje mi zdecydowanie tolerancji:

Dla przypomniania: