Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Świeża, naturalna i ładna modelka, zwykle tego nie komentuję ale tak chyba można. Brak nr przy zdjęciach ale są tylko 4 więc nie ma problemu. Wszystkie foty w podobnym klimacie, najbardziej mi się podobają zdjęcia 1 i 3. Kadry bardzo ładne - światło - hmmm jest ok ale wolałbym jeszcze bardziej miękkie - słońce jeszcze niżej ew. dopalenie cieni lampą, chociaż z reguły bardzo sceptycznie się odnoszę do używania lampy... Dobrze, że cień nosa i cienie pod oczami nie są za głębokie ale być może bez nich byłoby jeszcze bardziej korzystnie...
Reasumując - fajne foty, naturalna dziewczyna - super się ogląda w dobie makijaży i sztuczności...
Pozdrawiam...
nr 4 troche mało ostry. mam pytanie: czemu 1, 3 i 4 mają praktycznie tą samą pozę modelki?
w nr 2 obniżyłbym troche kadr.
Najbardziej podoba mi się nr 1.
najbardziej podoba mi sie zdjecie bez numeru "3" (co nie znaczy, ze wszystkie![]()
Troszkę podobne jedno do drugiego, nie musiałeś aż tyle wrzucać.
Jak już to było napisane - zdjęcia naturalne - typowo spacerowe w mroźny dzień jak mniemam
Najlepszy kadr - zdjęcie nr 3
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Najbardziej pasuje mi nr 1 - dobry ciasny kadr. Fakt, że wszystkie są dość podobne i dobrze byłoby wybrać najlepsze do pokazania (wiem, że niezawsze jest łatwo).
"hans und helmut trinken vermut"
"typowo spacerowe w mroźny dzień jak mniemam"
Grizz wczoraj w Krakowie to prawie upał mieliśmy![]()
Pokażę jakieś inne ujęcia, tylko nie mam czasu na razie na obróbkę.
Po zaczerwienionej twarzy stawiałbym na sobotę - ale cóż![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
5. albumowe typowo
6. Ładny kadr. Chyba najlepsze z serii
7. patrz pkt 5
8. PASKUDNE. Ukazałeś dziewczyne bardzo niekorzystnie w porównaniu z poprzednimi ujęciami
9.klasyczny kadr - szkoda tylko przechylonego tła (wiem, ze takie jest w naturze)
10. Ostrość nie poszła chyba tam gdzie miała...