Strona 29 z 61 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 609

Wątek: Sony Nex-5 i Nex-3

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria

| OlyJedi Awatar wyrwiflak
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jerry_R Zobacz posta
    i powiedziec, ze chcesz kupic body G1 za 700 zl. Nowy, z gwarancja. Jak nie bedzie chcial, mozesz wziac zestaw (1 400 zl) i sprzedasz bez problemu szklo.
    ożesz... to taki kicik kosztuje 700zł??
    Sprzętu więcej niż umiejętności. FF+APS-C=cokolwiek
    "If you are looking for the perfect camera, it doesn’t exist and never will."

endzi
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta

Sony miało wejść na rynek i pozamiatać wszystko cenami. Coś cienko to widzę, ale obym się mylił, bo jeśli będzie tanio, to i ceny μ4/3 też pójdą w dół.
    No i jednak pozamiatali. NEX-3 z naleśnikiem 1575zł plus darmowa wysyłka w jednym z największych polskich sklepów foto w necie.
    Ostatnio edytowane przez endzi ; 13.08.10 o 08:37

| OlyJedi Awatar wyrwiflak
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez endzi Zobacz posta
    No i jednak pozamiatali. NEX-3 z naleśnikiem 1575zł plus darmowa wysyłka w jednym z największych polskich sklepów foto w necie.
    jednak cena zapowiedzianego 18-200OSS nie napawa optymizmem - podobnie jak ceny optyki poza kitem -> 18-55OSS za ponad 1100zł
    Sprzętu więcej niż umiejętności. FF+APS-C=cokolwiek
    "If you are looking for the perfect camera, it doesn’t exist and never will."

endzi
    Gość
    Umówmy się, że ceny obiektywów nabywanych poza kitem nie napawają optymizmem na dziś w żadnym systemie bezlusterkowym. To nie canon gdzie możesz kupić 50/1.8 za 400 zł czy nikon gdzie jest 35/1.8 za ok. 700 zł.

qbic
    Gość
    Atrakcyjne ceny pojawia się dopiero gdy wkroczy Sigma - ze swoimi szkiełkami pod rożne mirrorless-y.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Nawet w komentarzach na Optycznych ludzie, ktorzy kupili - pisza, jak ten nalesnik jest slaby...
    Nie slyszalem nikogo, kto bylby zadowolony...
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez qbic Zobacz posta
    Atrakcyjne ceny pojawia się dopiero gdy wkroczy Sigma - ze swoimi szkiełkami pod rożne mirrorless-y.
    Wlasnie, w sumie jest od poczatku w konsorcjum... Ach kiedy...
    Ostatnio edytowane przez Jerry_R ; 13.08.10 o 11:04 Powód: Automatyczne scalenie postów

endzi
    Gość
    Jerr_R
    Z całym szacunkiem, ale czytałem te komentarze i w zasadzie najbardziej niezadowolony jesteś tylko Ty i jeszcze jedna osoba, której nicka nie pomnę.

Pozostałe opinie albo dobre, albo stwierdzające, że obiektyw ten jest przeciętny. Co biorąc pod uwagę jego cenę jest raczej oczywiste. W każdym razie obiektywu typu elka lub wypasiony limited się oczywiście nie spodziwam.
    Mam jeszcze nadzieję, że oly jakoś zareaguje cenowo w najbliższych dniach i będę miał większe pole manewru.

pozdrawiam serdecznie.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Twoj ton dokladnie przypomina jednego z komentujacych
    Zatem pozdrawiam z drugiego portalu...

EuroLiberty
    Gość
    Jerr_R
    Z całym szacunkiem, ale czytałem te komentarze i w zasadzie najbardziej niezadowolony jesteś tylko Ty i jeszcze jedna osoba, której nicka nie pomnę.
    Co, jest zrozumiałe. Jerry ma najlepszy na świecie aparat produkcji Panasonica.

Pozostałe opinie albo dobre, albo stwierdzające, że obiektyw ten jest przeciętny.
    Jak SONY idąc za przykładem Panasonica zacznie mocniej wspierać swoją optykę softem, to z przeciętnej stanie sie dobrą lub wręcz rewelacyjną

Pozdrawiam