Piekne fotki![]()
Piekne fotki![]()
Ładne makroz 2 coś nie tak z jakością chyba
![]()
Odnośnie fotomontażu to na pierwszy rzut oka ładny ale po chwili i po dokładniejszym przyjrzeniu się nie potrafię jednoznacznie określić czy przed końmi jest woda a w niej odbicia chmur czy jest to mgielny wstający opar trochę kłócący się z jasno i wysoko oświetlonym dworkiem. Tak piszę nie aby zniechęcić ale do bardziej szczegółowego dopracowania. Ostatnie makro robi wrażenie a każdy kadr z przyjemnością się ogląda.
pozdrawiam Wiejo
Wiejo - hm, montowałam z trzech fotek - dworek, dorozka z ulicy i chmury
Te chmury miały być "oparami"ale, wogóle nie znałam możliwości PS - dopiero się uczyłam (nadal nie znam, bo pomysłów na więcej fotomontaży ze składników własnych - brak, a jak są pomysły, to nie mam składowych fotek :P)
Wcześniej zmontowałam "bajkę dla Majki" ale średnio, chyba jeszcze gorzej niż "zaczarowana dorożka"
poniżej zmniejszone składniki dorożki,oraz fotomontaż z dwóch fotek - mojej i kolegi![]()
Podziel się wiedzą - Ty nic nie stracisz, a inny może zyskać.
---------------------------------------------------
E330 + ZD14-42,ZD35, ZD40-150 i trzy z innej wsi
pozdrawiam
Jola
Czwarte zdjęcie mnie intryguję
w trzecim nie wiem co chciałaś pokazać i jaki był zamysł ?![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
trzy pierwsze to składniki mojego poprzedniego fotomontażu![]()
a czwarte to drugi fotomontaż![]()
Podziel się wiedzą - Ty nic nie stracisz, a inny może zyskać.
---------------------------------------------------
E330 + ZD14-42,ZD35, ZD40-150 i trzy z innej wsi
pozdrawiam
Jola
jak dla mnie co do ostatnich:
pierwsze - zbyt dużo przepaleń, chaotyczny kadr, czyli dużo rzeczy odwracających uwagę od tematu
drugie - baaaardzo fajne, podoba mi się kompozycja, gra świateł i cieni
trzecie - takie... zwykłe ;p
czwarte - nie łapie zbytnio, ale fajne
ps. a jesli chodzi o zestawienie tego w fotomontażu to bardzo fajnie i z pomysłem... choć nie w moim stylu to podoba się![]()
Pentax K7 + Sigma 70-200II +DA 18-55WR + Tamron 17-50 f/2.8 + Samyang 85 f/1.4 + Helios f/2.0 + Metz 58 AF-1
zapraszam na moją stronę: http://pawellysik.iportfolio.pl/ i zachęcam do współpracy