prosze o informacje czy jest to dobry pomysł z zakupem tego własnie sprzętu widzialem go w cenie 350 E dlatego własnie wychodze z tym pytaniem do was co o nim sadzicie ..![]()
prosze o informacje czy jest to dobry pomysł z zakupem tego własnie sprzętu widzialem go w cenie 350 E dlatego własnie wychodze z tym pytaniem do was co o nim sadzicie ..![]()
Ostatnio edytowane przez Karol ; 7.05.10 o 07:08 Powód: zmieniłem temat na bardziej precyzyjny
W Polsce nie jest oficjalnie sprzedawany więc trudno o nim coś sądzić. Można poczytać w Internecie np. TUTAJ jest porównanie do E-620. Z tego co widać różnice są niewielkie - mniej filtrów artystycznych, brak wielokrotnej ekspozycji, niepodświetlane przyciski. Czyli w/g mnie to E-620 z zubożonym oprogramowaniem. Sam miałem na niego ochotę, ale zdecydowałem się na E-620 z polskiej dystrybucji.
The question is: What is a Mahna Mahna?
A ile droższy jest E-620?
mam swojego olka teraz trzeba sprawdzic jak bedzie sie nam ,,pracowało,, ehh pozdrowki![]()
Cieszymy się że go masz, że odpowiedziałeś na pytanie Karola no i oczywiście że pochwaliłeś się gdzie tak tanio sprzedają. Jesteśmy tu w końcu żeby sobie pomagać, nie?
The question is: What is a Mahna Mahna?
Witam, też jestem ciekawy gdzie udało Ci się kupić E-600 w takiej cenie. Sam na niego polowałem w sklepach zagranicznych - niedawno w sieci sklepów Dixons w UK był za 279 funtów i już praktycznie się na niego decydowałem kiedy nagle OUT OF STOCK i tak jest do tej pory. Co ciekawe dzwoniłem do serwisu Olympusa w Polsce czy nie będzie problemów z gwarancją i powiedziano mi, że jeżeli będę miał dowód zakupu to nie będzie żadnych problemów.
Pozdrawiam
Piotrek.
przepraszam panowie i panie olka kupiłem w sklepie PCword dublin polowałem na niego mc a efekt przekroczył moje oczekiwania cena z dnia na dzie spadla i wyrawlem go tak tanio to tylko fart bo to był ostatni a ja go odstapilem znajomej bo ostatnia sztuka to byla wystawowa ja po swjego pojechałem do inneg oddziału gdzie wczesniej upewniłem sie ze maja sztuke ale w pudełku pozdrowki i dodam tylko ze posiadam do niego 14-42 a niebawem uzbroje go w 40-150 powodzenia wam wszystkim
Ale sieczka, nic nie zrozumiałemJeszcze raz i powoli prosimy.
Chodzi o to, że było tanio i kupił...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb