Podoba mi sie sposob w jak dopieszczasz swoje zdjecia, Twoje spojrzenie na swiat w ktorym czesto dostrzegasz cos czego nie widza inni. Potrafisz zainteresowac tematem zdjecia na tyle skutecznie by zatrzymalo uwage widza na dluzej
Podoba mi sie sposob w jak dopieszczasz swoje zdjecia, Twoje spojrzenie na swiat w ktorym czesto dostrzegasz cos czego nie widza inni. Potrafisz zainteresowac tematem zdjecia na tyle skutecznie by zatrzymalo uwage widza na dluzej
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
joss, nataszach dzięki za uznanie.
wiem, że moje zdjęcia przedstawiają w większości badyle, małą go itp ale ja po prostu lubię robić takie zdjęcia. sprawia mi to wielką przyjemność.
z drugiej strony pomału już zaczyna brakować mi czegoś innego. i prawdopodobnie niebawem ruszę w kolejną drogę. jaką hmmm jeszcze nie wiem.
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
I chyba o to właśnie w tym wszystkim chodzi- o dobrą zabawę- czyż nie? Powodzenia w przecieraniu nowych szlaków
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Nie musisz isc w kolejna droge. Nie szukaj na sile. Twoje eksperymenty sa naprawde fajne i co najwazniejsze dodaja doswiadczenia. Po prostu teraz staraj sie to wykorzystac kreatywnie przy swoich nastepnych zdjeciach.
Niezaleznie od wszystkiego lubie kolorystyke Twoich zdjec, nie wiem na ile to przypadek czy przemyslana obrobka, ale efekt jest zdecydowanie interesujacy.
TS
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
hej
po prawie pół roku pomalutku wracam. odłożyłam aparat na całą zimę bo nie było kiedy zdjęć robić.
teraz wracam (znów) z "moim" crossem. oj zapomniałam jak wolno mój aparat reaguje na szybko poruszające się obrazy.
dwie proby

| OlyJedi
| OlyJedi

Chyba przesadzasz z tym wolnym reagowaniem.
Zarówno jedno jak i drugie zdjęcie bardzo mi się podobają.
Ostatnio edytowane przez rol6 ; 7.04.11 o 07:38
OMD, kilka puszek i wiadro słoików

Dwojka fajnie zlapana.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

| OlyJedi
| OlyJedi

Lekka poswiata na 2. jest ciekawa; obciąłbym jedynie dół.