Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 82

Wątek: Ślubne Adriana

| OlyJedi Awatar Quentin35
    Mieszka w
    Żagań
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Tak jak i poprzednia także ta sesja bardzo mi się podoba. Podkreślę, że moja ocena opiera się na subiektywnym spojrzeniu na całość i nie zagłębianiu się techniczne detale. Tak jak kolega wcześniej zauważył zdjęcie na ruchomych schodach wydaje się przekrzywione. Reszta bardzo fajna.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Przychylam się do ocen kolegów- zdjecie z ruchomych schodów zatrzymało mnie na dłużej. Rewelacyjny planer na tym moście malowanym na czerwono - widziałabym tam wiecej kadrów.
    Pozdrawiam
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Igorra
    Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Sama chciałabym takie zdjęcia
    "Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar drozdu
    Mieszka w
    wiocha k/Wrocławia
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    O ile co do poprzedniej sesji mam mieszane uczucia, to narzeczeńska budzi sympatię. Obróbka też bardziej mi pasuje. Progress jednym słowem.
    To co mi się rzuciło w oczy, to za dużo całowania. Nie, żeby coś w tym było złego, tylko że kadry z taką samą grą pary wydają się zbyt podobne do siebie.

| OlyJedi Awatar a_wykrota
    Mieszka w
    Pyrlandia
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Serdecznie dziękuję za wszystkie uwagi i komentarze Właśnie obrabiam kolejny ślub - jak skończę postaram się coś podrzucić - jeżeli oczywiście jeszcze Was nie zanudziłem

Pozdrawiona !!!
    Kątem oka mego :
    jednego - www.wykrota.wordpress.com
    drugiego - www.adrianwykrota.pl

Mieszka w
    Pyrlandia
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    To teraz tak trochę inaczej.

Pokaz zdjęć na zasadzie wyciągnięcia z tego reportażu.

Tylko 21 klatek. Zapraszam do oceny jeśli ktoś ma ochotę

www.adrianwykrota.pl/BJ2
    Kątem oka mego :

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Fajne. Tylko mam jedno zastrzeżenie: czemu zdjęć z przygotowań jest więcej, niż zdjęć z samego ślubu?
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Mieszka w
    Pyrlandia
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Dzięki Epicure za odpowiedź.

No faktycznie jest - nie wiem jakoś skupiłem się na sklejeniu tego w reportaż z tego dnia i oddania klimatu. Wesla np. jest mało - bo go nie było tzn. było przyjęcie na którym byłem godzinkę.
    Kątem oka mego :

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Za mało panny młodej.W najwazniejszym momencie w kosciele widzimy tylko jejprofil.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Zgodzę się z voovoo- dla mnie osobiście- powinieneś troszkę osłabić wpływ duszy streetowca i pomyśleć jak kobieta

Kobieta chcie wyglądać pięknie i na wielu zdjęciach a jak do tego zdjęcia będą oryginalne to jeszcze lepiej.
    Panna młoda musi mieć dużo ładnych zdjęć na których wygląda olśniewająco- pan młody jeśli jest 100 procentowym facetem to jest pewien własnej wartości i wiele uroczych zdjeć nie jest mu aż tak do szczęścia potrzebnych
    Doceniam świeże spojrzenie i pomysły na fotki ale jako klientka nie przepadałabym za zdjęciami gdzie pół kadru to rozmyta ściana a gdzieś w tle mala główka. Myślę , ze mógłbyś bardziej skupić uwagę na próbę jak najładniejszego przedstawiania młodych a to wcale nie jest proste- przecież nie wszystkie panny młode i ich mężowie są piękni.
    W Twojej galerii zwróciło moją uwagę zdjęcie z przygotowań. Panna młoda podczas mycia głowy: obiektyw przybliżył i pogrubił nogi panny- na pierwszym planie a głowa maleńka na drugim planie. Osobiście gdybym miała nieco pulchne uda, nie chciałabym aby były tematem zdjęcia

Pamiętaj każda kobieta chce być piękna i to najczęściej ona wybiera fotografa do sesji ślubnej. To moim zdaniem powinien być priorytet dla Ciebie.
    W twojej oststniej kolekcji młodzi ładnie wyglądają przy wyjściu z kościoła.
    Z przyjemnością oglądam i komentuję Twoje postępy
    Pozdr.
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/