Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: sp-350

Mieszka w
    okolice N.Sącza
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

sp-350

Witam.
    Własnie odebrałem sp-350 z naprawy gwarancyjnej,zgłaszałem kilka usterek, serwis w punkcie wykaz usterek umiescił kilka kodow.(B0055,itd)skontaktowałem sie z serwisem i zapytałem co oznaczają te kody pani stwierdziła ze te rzeczy były spie...,aparat ma 6miesiecy i juz tyle rzeczy sie wnim posypało,za kolejne 6 misiecy to mi chyba sam pasek dobry zostanie...,bo go wcale nie urzywam .to co zgłaszałem wydaje mi sie ze w jakims tam stopniu zostało naprawione ,i tutaj moja prosba czy ktos z okolic Krakowa a jeszcze lepiej Tarnowa lub Nowego Sącza posiadający taki aparat lub znający sie na prawidłowej pracy tego modelu mógłby zerknąc na moj egzemplarz bo wydaje mi sie ze jego praca pozostawia wiele do zyczenia.
    Pozdrawiam.

Awatar majstermod
    Mieszka w
    Wrocław [GAJ]
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Ja na swojego SP-350 nie narzekam zbytnio na razie.
    Napisz z czym są problemy?
    Przeprowadzę testy i zrobimy jakieś porównanie.
    E-520, 14-42, 40-150, FL-36R, Sto-Fen OM-600
    SP-350 , CLA-9 , Marumi 34-37mm , HOYA UV Standard 37mm , FOX +10D

Mieszka w
    okolice N.Sącza
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam
    Wielkie dzięki ,moze pogadamy na skype ,bo troche pisania by było a strasznie kiepsko mi to idzie ,jeżeli możesz podaj swój nick .
    pozdrawiam.

Awatar majstermod
    Mieszka w
    Wrocław [GAJ]
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Pisałem PW, ale nie wiem o co chodzi.
    Wiadomości zapisują się po wysłaniu w folderze "do wysłania", zamiast "wysłane" i nie wiem czy dochodzą.
    Dodałem więc nick skype do profilu(taki sam, jak na forum).
    Dziś będę kilka godzin, jutro może popołudniu.
    Zazwyczaj nie korzystam ze Skype, ale jak jestem przy komputerze to mam cały czas włączone GG, więc można pisać w ciemno. Jak będę przy kompie to odpowiem od razu.
    E-520, 14-42, 40-150, FL-36R, Sto-Fen OM-600
    SP-350 , CLA-9 , Marumi 34-37mm , HOYA UV Standard 37mm , FOX +10D

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów