Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: wizualizacje 3d

Mieszka w
    Krakó
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

wizualizacje 3d

Witam,

Mam takie pytanie. Znalazłem w internecie takie oto wizualizacje: na przykład Biblioteki Uniwersyteckiej w Warszawie i ciekaw jestem jak coś takiego można zrobić ? Czy jest jakiś program/nakładka do programu, która z panoram klei taki obraz 3d ? Chciałbym zrobić sobie samemu taką wirtualną wizytę i nie mam za bardzo pomysłu jak to ugryźć...

| OlyJedi Awatar taztaz
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    najpierw poczytaj o sposobie robienia panoram foto, potem o sposobie ich łączenia, a na sam koniec o sposobie przejścia w następną panoramę. Jest mnóstwo programów do panoram. Np PTgui, microsoft ice, i wiele innych.
    Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.

| OlyJedi Awatar kurokial
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    zZz

Mieszka w
    Krakó
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Dzięki - ten poradnik TV świetny.

Widać, żeby zrobić to porządnie, trzeba włożyć sporo pracy.

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    zaczac trzeba od dobrze zrobionych zdjec pozbawionych bledu paralaksy czyli takic gdzie obrot aparatu nie jest wzglede osi przechodzacej przez korpus a przez odpowiedni punkt w obiektywie a gdy to juz masz za soba to kwestia dupogodzin wysiedzianych przed danym programem. poszperaj sobie poradnikow o qtvr czyli quick time virtual reality albo samo vr
    . do slejania na poczatek dobry moze byc darmowy hugin
    Wyklikane z mobilka

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów