Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: OLYMPUS SP-570 UZ do reklamacji ...

Mieszka w
    Pacanowo toto nie jest
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

To mnie cieszy,bo...

..jestem szczęśliwym użytkownikiem od dwu lat Camedii 5060WZ i od miesiąca SP590UZ i obydwa sprawują się na medal.Camedia towarzyszyła mi w 3 miesięcznym wypadzie w Alpy pod namiot.Nadmiar wilgoci powodowal pewne błędy na przełącznikach,ale obecnie w domu jest O'K.UZ-iego dopiero testuje i jak na razie nie zamieniłbym go na inny.zobaczymy co potem.Cieszy mnie to że nikt nie narzeka na serwis.To wielka zaleta JEST.Pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar Wieprz
    Mieszka w
    Wwa
    Siła reputacji
    119
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez elwal Zobacz posta
    Jedyne, co zapomniałam dopytać, to gwarancja... czy po naprawie rzeczywiście jest jakaś dodatkowa gwarancja poserwisowa...
    Co do zasady gwarancja przedłuża się o czas, przez który nie mogłeś korzystać ze sprzętu.
    W przypadku wymiany części albo całości gwarancja biegnie od nowa odpowiednio na tę część lub całość.
    Tej zasady nie można zmieniać postanowieniami karty gwarancyjnej jeśli nie jesteś przedsiębiorcą.

Mieszka w
    Ziemia Kłodzka
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez NightCrawler Zobacz posta
    PS. A to że wrócił w lepszym stanie niż wysyłałeś to tylko się cieszyć...
    Polacy... jakkolwiek nie jest i tak coś musi być nie tak i są podejrzenia
    No właśnie się cieszę
    ... czyżby z mojej wypowiedzi wynikało coś innego ?
    Natomiast byłam zaskoczona... jednak bardzo przyjemnie
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez rol6 Zobacz posta
    Serwis Olympusa robi takie niespodzianki, raczej niespotykane u innych producentów.
    Miałam taki przypadek z HP-kiem... oddałam do reklamacji... dostałam nowszy model... o wiele młodszy
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    Może jest nowy. Sprawdzałaś numery?
    Może zamiast kosztownej naprawy taniej było wymienić na nowy (oby bez wad )
    ...nie, raczej nie jest nowy, bo np. na pokrywce obiektywu widoczne są ślady po zębach mojego tygrysa brytyjskiego - nie mam pojęcia jak się tam znalazły...

Numery sprawdziłam - nic się nie zmieniło...
    Mam tylko kilka drobniutkich wątpliwości co do niektórych elementów obudowy, a co do jednej mam pewność, że jest nowa
    Ostatnio edytowane przez elwal ; 29.05.10 o 16:58 Powód: Automatyczne scalenie postów

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów