Po poprawkach wyszło mi jak niżej. Odrobinę inny kadr z serii. Lepiej nie umiem, tym bardziej że ISO3200 nie daje za dużo możliwości
233. Gawron na sterydach
Po poprawkach wyszło mi jak niżej. Odrobinę inny kadr z serii. Lepiej nie umiem, tym bardziej że ISO3200 nie daje za dużo możliwości
233. Gawron na sterydach
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
I teraz gawron jest taki jaki być powinien - czarny. Podostrzyłeś też silniej niż poprzednim razem. Moim zdaniem silniejsze podostrzenie wyszło zdjęciu na dobre aczkolwiek pewnie niektórzy będą narzekać na jasne obwódki na krawędziach ptaka. Sam kadr - bardzo podobny jak na poprzednim zdjęciu, trudno mi powiedzieć który lepszy.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Kilka zdjęć w wiosennym nadnarwiańskim klimacie
234. Pychówka widoczna na zdjęciu wyznacza poziom wiosennej wody w Dolinie Narwi, w tym roku nie było źle
235.
236. Dzikie gęsi, łosie i bobry ściągają licznych amatorów fotografii, w miniony weekend nie było miejsc w Bartlowiżnie, na majówkę pewnie szans też nie ma
237.
238. Zdjęcie z wieży widokowej, odległość od modela 2km
239. Dziki najłatwiej jest spotkań w Gdański na plaży, stąd widok ich w słońcu na łące gdzie powinny tokować bataliony był sporym zaskoczeniem - szukały schronienia przed wyjącymi quadami.
240. Rogacz w trakcie zmiany sukni, w końcu już wiosna
Pozdrawiam fanów przyrody
Klimatyczne nadnarwiańskie foty![]()
241. Król bagien (poroże dopiero zaczęło rosnąć)
Mimo braku poroża prezentuje się bardzo dostojnie![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Wyszomir, Lisiajamka - dziękuję za odwiedziny i komentarze
442. Kszyk !
443. Też kszyk
Ładnie kszyk zapozował. Król bagien też pięknie się prezentuje![]()