Świetna wstawka, gratuluję i pozdrawiam.
Świetna wstawka, gratuluję i pozdrawiam.
The question is: What is a Mahna Mahna?
nyny; u nas śniegu też nie ma. Przez pół dnia był 8 grudnia, akurat trafiła się niedziela i na 2 godzinki wyrwałem się na fotki. Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
świetna wstawka, emocje zrekompensowały Ci chyba czekanie. zazdroszczę
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
wrzuta super!!! moze mi ktos powiedziec czy sezon teraz na polowania czy kłusola jakiegoś ostatnio spotkalem?
nie wiem. prawie mi do czaty wlazł.ale jak tak to moze mysliwy. a panowie w czatowniach tak od ktorej mniej wiecej siedzą? ja zauwazylem ze najwiecej drapoli zlatuje sie ok 12-13. wtedy juz wracam zazwyczaj do domu(kurde wiecej czasu by sie przydalo) a tak to same sójki i czasami kruk sie jakis przewinie. a i swiatlo wlasnie mnie nie rozpieszcza.
Tutaj jest aktualny terminarz polowań, czasem może się przydać.
Pozdrawiam
W grudniu na wiele zwierząt "łownych" jest "sezon", zależy na co, gdzie i jak polował (tylko tego nie będziesz wiedział). Jak chcesz podrążyć temat to dowiedz się na terenie jakiego leśnictwa jest miejsce Twoich fotołowów - u leśniczego musi być książka w którą powinni sie wpisywać wszyscy polujący (i fotografujacy). Dwie osoby nie powinny w tym samym czasie przebywać w łowisku, żeby nie doszło do wypadku. Jeśli leśniczy jest na czasie to będzie traktował Cie na tych samych zasadach co myśliwego (ale też wymagał), jak zacofany to będzie Ci przeszkadzał. Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400