ten z 4 uszami mi się podoba![]()
ten z 4 uszami mi się podoba![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
foto tematy takie jak lubie.zdjecia tez takie jak lubie.bede zagladal.pozdr
Wrześniowe rykowisko to czas, kiedy warto wyjąć z szafy aparat i wyruszyć na fotołowy. Szkoda tylko, że wraz z jesienią ranki i wieczory stają się szare, mgliste i jak zwykle przy "kilkuset mm" brakuje światła, powietrze ma słabą przezierność i trzeba jechać w górę z ISO. A tak naprawdę to trzeba trenować i cierpliwie czekać na kolejną okazję. Na razie batalię z jeleniami przegrałem i zdjęcie tylko dokumentacyjne. Swoją drogą jelenie to bardzo płochliwe zwierzęta, byki co prawda we wrześniu "szaleją" ale łanie pilnują porządku w chmarze. Sprawę utrudniają polowania, nie wszędzie można się wpisać w książkę u leśniczego i zjąć teren - najczęściej jesteśmy traktowani jak o utrudnienie w polowaniach.<br>
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA KOMENTARZE W WĄTKU. POZDRAWIAM<br>
<br>
Koziołek przy lizawce (słup z solą)<br>
<br><br>
Łanie i jeden roczny byczek - chmara<br>
<br><br>
Byk prowadzący (władca haremu)<br>
<br><br>
<br><br>
Kibic, czyli samotny byk bez swoich łani<br>
<br>
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Świetne rogacze, zazdroszczę spotkania![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
fajne, ostatnie groźne.
ciekawe tło
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie powiedziałbym że to przegrana batalia jeżeli chodzi o te fotki. Bardzo fajna wrzutka.
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
może faktycznie jakość nie jest idealna ale foty fajne, spotkania wielu Ci pozazdrości (np. ja), mi ostatnie zdjęcie bardzo się podoba
pozdrawiam