Dziekuje, no to wszystko jasne, myslalem ze jakis uklad z Adminem trzeba miec... a quota to wlasciwie jakby niepotrzebna... pare zdjec i do widzenia
Pozdrawiam
Dziekuje, no to wszystko jasne, myslalem ze jakis uklad z Adminem trzeba miec... a quota to wlasciwie jakby niepotrzebna... pare zdjec i do widzenia
Pozdrawiam
A ile ty zdjec wrzuciles? Jaka miales quate? Moja na poczatku wynosila 9,54 MB. Do tej pory (4 zdjecia w zalacznikach, 9-10 w Galerii) zajalem 1,2 MB, wiec jeszcze sporo zapasu mam.
max 2MB , 12 zdjec zajelo 1,3 MB, kasowac szkoda by nowe dawac.
O, to ciekawe, ja mialem 9,5 MB. Moze to kwestia bycia w Oly Jedi? Napisz do kogos z administracji z prosba o zwiekszenie quoty, albo znajdz jakis serwer. Jakbys znalazl jakis serwer to napisz, bo ja tez szukam.
Pzdr
mam galeryjke na serwerze u szwagra takze nie jest najgorzej - wszedlem na gotowe bo sie na tym nie znam, a On jest Adminem wiec sie chlop troche orientuje. Z tego co mowil to miejsce na serwerze kosztuje od 50PLN za rok, domene mozna wykupic w promocji za 1,10PLN za rok.
Pzdr
Wracając do postawionego pytania, GO jest na tym zdjęciu za mała, ponieważ ostrość ustawiłeś na daszek czapeczki pozbawiając przy takiej przesłonie ostrości najważniejszego elementu - twarzy bobasa.
Full speed ahead!
ciut ciut jakby za mala (tlumaczylem sobie ze dzieciak napewno sie poruszyl), moglem jeszcze podejsc jakies 2cm
dzieki