Miło słyszećZamieszczone przez Piotr Grześ
Na jakość niestety już nic nie poradzę... Chyba, że następnym razem będę miał ze sobą E-3 i 50-200 SWD... Ktoś chętny oddać w dobre ręce taki zestawik?
![]()
Miło słyszećZamieszczone przez Piotr Grześ
Na jakość niestety już nic nie poradzę... Chyba, że następnym razem będę miał ze sobą E-3 i 50-200 SWD... Ktoś chętny oddać w dobre ręce taki zestawik?
![]()
Wczoraj byłem na koncercie fantastycznego jazzowego tria, "Marcin Wasilewski Trio". Koncert był przepiękny, zachęcił mnie do kupienia ich ostatniej płyty, a nawet jakieś zdjęcia się udało zrobić. Oto jedno z nich.
191. Marcin Wasilewski na fortepianie
Pzdr
Nikomu się nie podoba?A mi się podoba
![]()
światło zagrało... na jego łysinie
fajne![]()
E-30 / 12-60 / ...
http://ramian.pl
Witam
Zdjęcia z Toyota Sygnity Cup 2008 bardzo fajne. Z przyjemnością się ogląda. Z resztą konie to piękne zwierzęta. Tutaj pokazane jak prawdziwi sportowcy.
Nie masz może czegoś z jakiegoś konkursu w ujeżdżaniu?
Ostatnie zdjęcie? Przyznam szczerze, że do mnie jakoś nie trafia. Zapewne nie zauważam tego co Ty.
Pozdrawiam
Fajne światło, kadr też niczego sobie. Nieprzegadane.
Dobre te kadry z zawodów konnych, podoba się
Szum trochę przeszkadza tylko na pierwszym z trzech (w obu wersjach), na pozostałych dwóch jest przewaga jasnych kolorów i szum nie rzuca się tak w oczy.
Wersja BW chyba mniej ciekawa, koń bardziej zlewa się z tłem.
W 191 podoba mi sie takie tajemnicze swiatlo.
Konie też niczemu sobie.
z konnych najbardziej podoba mi się 189 z profilu fajne ujęcie pokazuje zgranie jeźdźca z koniem, 191 z koncertu widać, że muzyk wczuwa się a to powoduje w konfrontacji i instrumentem i otoczeniem niezły kontrast który na pewno udziela się widowni. Pozdrawiam.
Zdjęcia koników fajne oprócz tego niekolorowego. Mnie tu szumy kompletnie nie przeszkadzają.