Zdjęć nie widać,napisy nieaktywne.
Oj, kurcze. Podlinkowywalem je z picasy, zaraz cos sprobuje na to poradzic. Poprosze o chwile cierpliwosci i ewentualnie porady, jak to zrobic.
Mowilem juz, ze nie cierpie komputerow?
w chromie się pokazują ikonki do zdjęć i i otwierają się w nowej karcie. w FF nie widzę niczego.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
ja mam Operetke i tylko tytuły widzę
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Śliczne tytuły![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
chrom widzi obrazki bez żadnego problemu.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Przepraszam za zamieszanie, wrzuciłem zdjęcia gdzie indziej. Jeśli widać, to się cieszę
Byłem w Egipcie. Co prawda głównie pływałem tam przez dwa tygodnie na desce, ale wziąłem również poczciwego cyfraka (i tak za dużego, jak na takie zabawy, mały kompakt mi chodzi po głowie), na wszelki wypadek. Okazało się, że był to dobry ruch, bo hotel, w którym mieszkałem i w którym była baza windsurfingowa znajdował się na obrzeżu zwykłego, egipskiego miasta, które po zmierzchu robi się całkiem ciekawe dla ludzi "spoza". Na głównej ulicy i jej okolicach byłem bodaj dwa razy i przyniosłem stamtąd kilka zdjęć. Pierwsze trzy (chyba znajdą się jeszcze jakieś) zamieszczam poniżej. Egipt to bardzo ciekawy kraj, aczkolwiek wydaje mi się, że najlepiej doświadczyć go, poczuć, na własnej skórze - i przy tym uważać, bo np. za żartowanie o wybuchach w trakcie przebywania na lotnisku można spędzić 60 miesięcy w egipskim więzieniu. Taka oto informacja dla turystów wisiała przy kontroli bagażu. A teraz zdjęcia.
Aha, jeszcze jedno: jeśli oglądacie zdjęcia, to klikajcie w te belki nad nimi, bo przez automatyczny resize na forum tracą ostrość!
204. Sklepy w El Tur
205. Dziecko w samochodzie (to się nazywa "głęboki tytuł!)
206. Stragan
Pzdr
Najbardziej ostatnie, ciekawe co ten portret robi na ścianie wsród namalowanych owoców? czy może on wisi za szybą?![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
No,teraz widać.
Najciekawsza fota moim zdaniem to 'Stragan',sklepy i dziecko takie raczej zwykłe zdjęcia z podróży,czekam na następny zrzut.
Suchar,to kliknięcie w belkę,to prawie że nie robi różnicy.
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography